Üdvözöljük a

EVLIA – Végéhez közeledik a projekt | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

EVLIA – Végéhez közeledik a projekt

Szerző: Erdős-Pohli Krisztina | 2014. november 28.

A kamara szellemi eszközök értékelésével foglalkozó projektje hamarosan véget ér. A projekt célja az volt, hogy létrehozzon egy nemzetközi módszertant a KKV-k szellemi eszközeinek értékelésére, mely alkalmas lehet a vállalkozások számára tőkebevonás elősegítésére. Az eszköz elkészült és elérhető mindenki számára a www.support2finance.eu weboldalon.

A szolgáltatás tesztelése jelenleg is zajlik mind a 9 partnerországban, melynek első eredményei 2014. december 12-én, Velencében a projekt záró konferenciáján kerülnek bemutatásra. Magyarországon öt KKV vett részt a tesztelésben: CR Hungary Kft., Markcon Csoport, RG Net Kft., Tegavill Kft. és Toxinfo Kft.. Az eredmények december elejére készülnek el. A vállalkozások egy előzetes kérdőíven és egy operátorral folyatott interjún alapuló értékelést kapnak majd kézhez, melyet egy képzett szakértő készít el számukra.

 

Amennyiben Ön is szeretné felmérni, értékeltetni vállalkozása szellemi tőkéjét, látogasson el a www.support2finance.eu weboldalra, és töltse ki az előzetes kérdőívet!

 

A projekt a Dél-Kelet Európai Transznacionális Együttműködési Program keretében az EU Társfinanszírozásával valósul meg.