Üdvözöljük a

Fókuszban az építőipar - munkavédelmi és munkaügyi nyílt nap | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Fókuszban az építőipar - munkavédelmi és munkaügyi nyílt nap

Szerző: Biró Sarolta | 2018. május 10.

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara (PBKIK) a Baranya Megyei Kormányhivatallal közösen munkavédelmi és munkaügyi nyílt napot tartott 2018. május 10-én, csütörtökön a kamara székházában, melyen ismét nagy számban vettek részt az érdeklődők.

A nyílt napon résztvevő több mint 40 fős hallgatóság Dr. Papp Judit BAMKH munkavédelmi és munkaügyi osztályvezető asszony köszöntő beszéde után Dévai Anna Beáta Építésügyi Osztály állami főépítészi szakügyintéző mutatta be a Nemzeti Energetikusi Hálózatot.

 

Ezt követően Székely Balázs Építésügyi Osztály építésügyi és építésfelügyeleti hatósági szakügyintézője tartott előadást az építésfelügyeleti ellenőrzések tanulságairól.

 

A rövid szünet után a hallgatóság „Munkaügyi ellenőrzés az építőiparban” címmel hallgatta meg Dr. Takácsné dr. Péntek Laura, Műszaki Engedélyezési, Fogyasztóvédelmi és Foglalkoztatási Főosztály Munkavédelmi és Munkaügyi Osztály jogász előadását.

 

Végezetül a Műszaki Engedélyezési, Fogyasztóvédelmi és Foglalkoztatási Főosztály Munkavédelmi és Munkaügyi Osztály munkavédelmi szakügyintézője, Czukor János előadására került sor „Munkavédelmi ellenőrzés az építőiparban” témában.

 

A rendezvényt Dr. Papp Judit asszony moderálta, az előadásokat követően a résztvevők a workshop keretein belül kérdéseket tehettek fel, kötetlenül beszélgethettek az előadókkal.

 

A programon a részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött volt, a résztvevő munkavédelmi képviselők részére - előzetes jelzés alapján - a részvételről tanúsítványt állított ki a kamara, melyet a munkavédelmi hatóság képzésként elfogad.

 

A szervezők 2018-ban még október hónapban tervezik a vállalkozások és egyéb érdeklődők tájékoztatását a munkavédelem területén. A pontos időpontot a kamara a honlapján hozza nyilvánosságra.

 

Kérjük, figyelje időpontokat, és időben regisztráljon!