Üdvözöljük a

Gyere a klubba designer! | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Gyere a klubba designer!

Szerző: Sipos-Rozs Eszter | 2014. február 13.

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara rendszeresen tudósít a hazánkat, régiónkat, városunkat érintő innovációkról, hiszen nagyobb üzleti sikereket érhet el az a vállalkozás, amely megfelelően integrálja működésébe a designt. Általános célunk, hogy felhívjuk a figyelmet a hazai design sikerekre és fontosságára, rámutatva arra, hogy a design alkalmazása nem egy felesleges tevékenység, hanem fontos értéknövelő tényező.

Mire jó egy klub? Egy tervező terméket hoz létre, melyet értékesíteni szeretne. A tervező és a kamara érdekei itt találkoznak, hiszen a kamara célja a piac fellendítése, ennek legjobb módja a lehetséges eszközök felhasználásával a vállalkozások támogatása.

Mit kínál a Formatervezési Klub? Előremutató szakmai egyeztetéseket, amelyek közös innovációs és üzleti projektek, közös hazai és Uniós pályázatok keretében jelenik meg.

Folyamatos jelenlétet az online és nyomtatott sajtóban. Új szakmai kapcsolatokat. Hasznos és érdekes előadásokat.

Valamint nem utolsó sorban kötetlen kapcsolatot a hasonlóan gondolkodókkal, akik más megvilágításba helyezhetnek egy-egy mindünket érintő problémát, pályázatot, célt!

Amennyiben nyitott vagy havonta egy-egy ilyen kötetlen beszélgetésre, akkor a Formatervezési Klubban, a kamarában a helyed!

Első találkozónk időpontja 2014. február 26-án 15.00 óra!

Jelentkezni lehet a rozs@pbkik.hu email címen!