Üdvözöljük a

Hol találom meg a jelenleg futó pályázatokat? | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Hol találom meg a jelenleg futó pályázatokat?

Szerző: Hamar László | 2014. január 27.
Cimkék: pályázat

altKamaránk mind az önkéntes, mind a regisztrált vállalkozások tájékoztatását fontosnak tartja az elérhető pályázatokról.

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség  megszűnésével a korábbi honlap már nem elérhető. Létrehoztak viszont egy új oldalt, mely gyakorlatilag minden korábbi és jelenlegi pályázat részleteit tartalmazza.

A http://palyazat.gov.hu/ oldal a jelenlegi hivatalos forrás mind a korábbi, mind a futó pályázatok esetében. A korábbi NFÜ oldalakról elérhető információk jelenleg szövevényes módon érhetők el: az új oldal sok esetben tartalmaz hivatkozást a régi honlapra (többek között biztonsági kockázatnak feltüntetve az oda történő belépést, bár erre vélhetően elég kicsi az esély), a régi oldalak egy része egyáltalán nem elérhető (visszaugrik az NFÜ nyitóoldalára), míg más oldalak hibátlanul működnek.

 

Az elmúlt év végén beharangozott változások -a pályázatírói tevékenység korlátozása - továbbra sem publikusak, nem lehet tudni, hogy a jövőben a pályázatok milyen feltételek esetén eshetnek ebbe a kategóriába.

 

Kamaránk pályázati oldalán igyekszünk közreadni minden olyan futó pályázati lehetőséget, mely a megye ipari és kereskedelmi vállalkozóit érdekelheti, javasoljuk a rendszeres böngészést.

 

Önkéntes tagjaink részére természetesen további szolgáltatásokat tudunk biztosítani, a kamarai pályázati tanácsadás mellett, kérésre,  kamaránk által elismert pályázatíró cégekre is javaslatot teszünk. További információ az inno@pbkik.hu címen kérhető.