Üdvözöljük a

IFRS mérlegképes könyvelői képzés a Pécsiközgázon! | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

IFRS mérlegképes könyvelői képzés a Pécsiközgázon!

Szerző: Rozs Eszter | 2015. november 2.

2015. november 15-ig jelentkezhetnek a Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamarával együttműködésben szervezett, a piaci igényekre épülő IFRS mérlegképes könyvelői képzésére azok a mérlegképes oklevéllel rendelkező szakembereknek, akik szeretnék elmélyíteni meglévő tudásukat, hogy még jobbak legyenek a szakmájukban, vagy szeretnék kiegészíteni azt, amit már tudnak, hogy az új ismeretek által könnyebben tudjanak érvényesülni a munkaerőpiacon, és eligazodjanak az IAS/IFRS rendszer világában.

 

 

Az OKJ-s IFRS mérlegképes könyvelői képzés speciális szakképzettséget biztosít, azonnal használható, gyakorlatias tudásanyagot ad, és egy levelező rendszerű képzés, így munka mellett végezhető.
Egy előre mutató képzés, mivel a jövőben szükség lesz olyan szakemberekre, akik otthonosan mozognak az IAS/IFRS rendszer világában.

A Pécsiközgáz tapasztalt oktatói adják az elméleti hátteret a hallgatóknak, hogy jogosulttá válhassanak nemzetközi beszámoló rendszerében elkészült pénzügyi kimutatások összeállítására, hitelesítésére.

A 2015. június 03-án kihirdetett miniszteri rendelet értelmében az ezen a szakterületen tevékenykedők számára ez különösen fontos lesz, ugyanis hazánkban a rendelet szerint a jövőben fokozatosan kerül bevezetésre az IAS/IFRS rendszer, a különböző vállalati méretek és tevékenységek alapján. 

A  PBKIK önkéntes tagok számára: a tanfolyami díjból 20%-os kedvezményt biztosít a a Pécsiközgáz Továbbképző Központ, míg PTE hallgatók, dolgozók számára a tanfolyami díj 15% -a,  PTE KTK-n hallgatók, végzettek vagy gyermekeik számára a tanfolyami díj 25% -a kedvezményes.

 

 

Jelentkezése esetén kérjük, amennyiben a kamarai weboldalról, hírlevélből, illetve emailből értesült a képzésről, tűntesse fel a forrást a jelentkezési lapon! Köszönjük.

Csatolt állományok:
Kapcsolódó anyagok: