Üdvözöljük a

Igénybe vettük a Művészbejárót | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Igénybe vettük a Művészbejárót

Szerző: Sipos-Rozs Eszter | 2014. április 25.

A kamara innovációs osztálya fontosnak tartja a folyamatos fejlődést, így megragad minden olyan lehetőséget, mely által újabb értékes, a megye kreatív ipari vállalkozásai szempontjából releváns tudásanyaghoz juthat.

Művészbejáró1A Hipavilon Kft. – a Magyar Szellemi Tulajdon Ügynökség – által meghirdetett Művészbejáró – kulcs az értékekhez tréning egy újabb lehetőséget nyújtott a kamarai csapat ismereteinek bővítésére.

Dr. Gács János a Szellemi tulajdon formákról; Káldos Péter a szellemi tulajdonról, mint eszközről – gazdasági előnyről tartott előadást; melyet Rabné dr. Molnár Mónika védjegyoltalomról szóló előadása követett. Dr. Legaza Dénes a szerzői jogokat, valamint a felhasználási és licencia szerződéseket mutatta be.Művészbejáró2

A kiváló szakmai oktatást egy nemzetközileg is elismert brand, a KATTI ZOÓB márkanév tulajdonosa Zoób Kati előadása zárta, mely betekintést engedett a divattervező életébe és szakmai múltjába, rávilágítva azokra a problémákra, melyekkel egy a kreatív iparban működő vállalkozás találkozhat.