Üdvözöljük a

Innováció, mely összeköt | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Innováció, mely összeköt

Szerző: Császár Gergely | 2014. március 11.

Rendhagyó testületi ülést tartott a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara négy testülete, melyen a hivatalos programot a Kresz & Fiedler Kft. új gyártócsarnokának és modern irodakomplexumának megtekintése követte.

A Kisvállalkozási Bizottság, Innovációs Bizottság, Közszolgáltató Tagozat elnökség, Ipari Tagozat elnökség és a szűk szakértői kör részvételével lezajlott esemény fő témája a minden jelenlévőre jellemző „innováció” volt.

A Kresz Erika Kisvállalkozási bizottsági elnök és cégvezető előadásával kezdődött összejövetelen a csaknem harminc testületi tagnak lehetősége nyílt az életből vett személyes, egyedi példákon keresztül megvitatni a vállalkozások fejlődésének, fejlesztésének irányait.

 

A nagy fejlesztésen átment cég „titka” nem más, mint a folyamatos lehetőségkeresés (piacfigyelés), minőségi munkavégzés, és a csapat, melyen belüli kiváló összhang és tökéletességre törekvés hozza az ügyfelet, a jó referenciát. A cégvezető szavaival: „attól vagyunk jók, hogy csapat vagyunk”.

A kamarai munkaszervezet részéről dr. Síkfői Tamás az írásos kamarai és gazdasági helyzetértékelésről tájékoztatta röviden a megjelenteket.

 

A szavakat tettek követtek, vagyis az innovatív és minőségi működésről elhangzottak valóságos létezéséről is meggyőződtek a meghívottak a gyárlátogatás keretében.

Az első visszajelzések szerint már helyben születtek együttműködési ötletek, az üzletkötési lehetőségek az esemény értékét emelik.