Üdvözöljük a

Innováció menedzsment: improvizálás helyett IMP3rove a kamarában | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Innováció menedzsment: improvizálás helyett IMP3rove a kamarában

Hatékonyság, felkészültség, fejlesztés és innováció: elengedhetetlen az üzleti növekedéshez. És hogy pontosan mi az, ami megkülönbözteti az ötleteiket hatékonyan hasznosító „legjobbakat” a gyengébben teljesítőktől, annak mérésére alkalmas az IMP3rove felmérés.

A módszertannal, kérdéssorral, szoftverrel és szakértőkkel megtámogatott IMP3rove segít meghatározni az innovációs folyamatok erős és gyenge pontjait, beazonosíthatók a cégen belül azok a területek, ahol változtatásra lehet szükség, melyeket tovább kell fejleszteni annak érdekében, hogy az innováció pozitív gazdasági hatása minél jobban érvényesüljön.

 

Az Enterprise Europe Network keretében a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara 2014 óta térítésmentesen nyújtja ezt a nemzetközi színtéren is népszerű szolgáltatást (felmérést) az érdeklődő vállalkozások számára.

 

Amennyiben a feltárt fejlesztendő területekhez szakértők hozzárendelésére van szükség, a kamara - az üzleti közösséget alkotó önkéntes kamarai tagjainak soraiból - kipróbált, megbízható segítséget tud ajánlani.

 

További információ: Rabb Szabolcs +36 72 507 118, e-mail: szrabb(kukac)pbkik.hu.

Kapcsolódó anyagok: