Üdvözöljük a

Innovációirányítási szabványok - elérhetők a CEN/TS 16555 szabványsorozat legújabb részei | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Innovációirányítási szabványok - elérhetők a CEN/TS 16555 szabványsorozat legújabb részei

Szerző: Császár Gergely | 2015. március 31.

Magyar Szabványügyi Testület: Európában elérhetővé váltak a CEN/TS 16555 Innovációirányítás című szabványsorozat legújabb részei, melyek európai szinten egyeztetett megoldást adnak a rendszeres és hatékony innovációhoz, ezzel segítve a versenyképesség fenntartását és a gazdaság fejlődését. A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara az innovációs teljesítmény és a belső innovációs kapacitás mérésére, valamint a projektek finanszírozására bevezetett módszertannal rendelkezik.

Napjainkban, az intenzív verseny miatt az innováció nélkülözhetetlenné vált a szervezetek/vállalatok életében, hatást gyakorolva a versenyképességükre. A nagy érdeklődésre való tekintettel és a sikeres innovációt támogatva több ország nemzeti szabványügyi szervezete már bevezette a CEN/TS 16555 Innovációirányítás című szabványsorozat új részeit, amelyek alkalmazásával javítható az innovációs folyamat eredményessége.

Amennyiben a szervezet innovációs teljesítményét másokéval összehasonlító IMP3rove, illetve az innovatív projektek banki finanszírozási lehetőségeit előkészítő EVLIA módszertannal kapcsolatos kérdése van, kérjük, keresse Rabb Szabolcs innovációs osztályvezetőt (szrabb(kukac)pbkik.hu)!
Ha a céges belső kapacitás mérése - InnoKenn - keltette fel figyelmét, Nagy Eszter (enagy(kukac)pbkik.hu) és Császár Gergely (gcsaszar(kukac)pbkik.hu) várják megkeresését!