Üdvözöljük a

Ismét beindult a DesignPécs! | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Ismét beindult a DesignPécs!

Szerző: Rozs Eszter | 2015. augusztus 28.

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara, a Pécsi Tudományegyetem Művészetiés PMMI Kara, valamint a Kreatív Ipari Klaszter, Pécs várossal együttműködésben idén ismét részt vesznek a Design Hét Budapest programsorozaton DesignPécs elnevezéssel 2015. szeptember 25 és október 4 között.

A jelentkezési időszak augusztus első hetében lezárult. A kamara húsz partnerrel összefogva kezdte meg a programsorozat előkészítését, megvalósítását.

A pécsi csapat - a budapesti partnerekkel együttműködve - a Design Hét Budapest programfüzetben való megjelenés kidolgozását, majd az együttműködési profilok weboldalra való feltöltését tekinti elsődleges feladatnak.

A designpecs.hu weboldal fontossága kiemelkedő, hiszen ezen keresztül tájékozódhat a nagyérdemű a programokról és a részletes információkról.

Érdemes a hírfolyamot figyelemmel kísérni a facebook.com/designpecs oldalon is, hiszen idén kisebb, de garantáltan izgalmas programokkal várja a programsorozat az érdeklődőket.

Beton, textil, bútor, 3D, csomagolástervezés, fotókiállítás, kovácsműhely, ékszer, divat, design vásár, köztéri installáció, Okostojás bajnokság - ez a DesignPécs!

A program védnöke Dr. Páva Zsolt, Pécs Megyei Jogú Város polgármestere; Dr. Bódis József, a Pécsi Tudományegyetem rektora; valamint Dr. Kéri István, a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara elnöke.