Üdvözöljük a

Készül az üzleti terv | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Készül az üzleti terv

Szerző: Rozs Eszter | 2014. november 21.

A kamara önkéntes tagja a Crudus Üzleti Tanácsadó Kft. készíti el az az üzleti tervet, mely a CMC – Kultúra és Klaszter találkozás projekt utolsó feladata.

Az üzleti terv azonban nem csupán egy teljesítendő indikátora a projektnek, hanem a hosszú távú fenntarthatóságának záloga is.

Ez a terv ugyanis a DesignPécs programot dolgozza fel, mint pilot projektet és teszi lehetővé a nemzetközi népszerűsítését, mivel a készülő üzleti terv a későbbiekben hozzáférhetővé válik majd angol-magyar nyelven a cmc-project.eu, a designpecs.hu és a pbkik.hu weboldalakon.

 

A üzleti terv összefoglalja a DesignPécs 2014 rendezvénysorozat tapasztalatait és előrevetíti azt a követendő sémát, ami alapján a jövőben még hatékonyabban meg lehet majd rendezni ezt a szezonális eseménysorozatot.

 

Magának a CMC projektnek és DesignPécs programnak is, nem titkolt célja a Pécs és környékének gazdasági élénkítése, a kreatív ipar támogatása és a turizmus élénkítése a kreatív ipar által.

 

A szervezők az üzleti terv alapján, 2015. elején ismételten meghirdetik az őszi programot és várják a 2014-es évhez hasonlóan lelkes és professzionális résztvevők jelentkezését.

 

A tervek szerint ez a program jó példája, jó gyakorlata lesz az uniós támogatásnak köszönhető, fenntartható eredmények bemutatásának.

 

A projekt a Dél-kelet Európai Transznacionális Együttműködési Program keretében az EU Társfinanszírozásával valósul meg.