Üdvözöljük a

Közbeszerzési kabinet – kamarai szakmai támogatás a közbeszerzésekben | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Közbeszerzési kabinet – kamarai szakmai támogatás a közbeszerzésekben

Szerző: Rabb Szabolcs | 2016. március 2.

A közbeszerzés sokak számára egy misztikus és érthetetlen jogi – gazdasági útvesztő. Nagyberuházások, eszközbeszerzések és állami megrendelések teljesítése során kikerülhetetlen eljárás. A pályázati rendszer és a közbeszerzési törvény változása a KKV-k számára is egyre több esetben kötelezővé teszi közbeszerzési eljárások lefolytatását.
Ez egy szakma! Jogászok, közbeszerzési referensek és szakértők szükségesek a korrekt és hibátlan eljárások kiíráshoz, lefolytatásához, sokszor ajánlat adáshoz is.

A kamara és az általa alapított és működtetett Közbeszerzési Kabinet segíti a közbeszerzéssel kapcsolatos feladatok minőségi ellátását.

Szakértőink rendelkezésre állnak, ha ajánlatot kíván adni, ha közbeszerzést kell, hogy lebonyolítson.

 

Mit nyújt a kamara?

  1. Önkéntes tagjaink számára szektorcsoportos bontásban e-mailban küldjük meg térítésmentesen a releváns és helyi (dél-dunántúli), sok esetben elérhető országos közbeszerzési ajánlatokat, felhívásokat.
  2. Szakmai fórumokat szervezünk a vállalkozások számára. http://archiv.pbkik.hu/hu/kamarankrol/cikkek/kozbeszerzesi-forum-jeles-89458
  3. Helyi beszállítói rendszereket építünk és igény esetén a helyi potenciális beszállítókat összetett szempontrendszer alapján feltérképezzük és elemezzük.

A Pécsi Tudományegyetem, a LafargeHolcim, a Dél-Dunántúli Gépipari Klaszter már igénybe vette a kamara segítségét.


Hatékony és minden önkéntes kamarai tag számára (egyes szolgáltatások regisztrált vállalkozások számára is) elérhető szolgáltatásokkal támogatjuk a helyi gazdaság eredményességét.

 

Keressen bennünket ha kérdése, véleménye van!