Üdvözöljük a

Lezárult az InnoPortfólió nyílt felhívása - a rendszerhez azonban továbbra is lehet csatlakozni | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Lezárult az InnoPortfólió nyílt felhívása - a rendszerhez azonban továbbra is lehet csatlakozni

Szerző: Császár Gergely | 2013. október 25.

Az InnoPortfólió egy az Enterprise Europe Network-höz hasonló, de magyar-magyar technológiai együttműködések létrejöttét segítő pécsi indíttatású, de mára már országossá vált kamarai rendszer része. Szeptember 26. és október 22. között minden baranyai innovatív vállalkozásnak lehetősége volt az előnyös ajánlatokkal megtűzdelt felhívás alapján csatlakozni a rendszerhez. A felhívás ugyan lejárt, az InnoPortfólió azonban továbbra is fogadja az innovatív projektjeikhez partnereket kereső profilokat.

A működő, ám jelenleg fejlesztés alatt álló weblap további funkciókkal bővül rövidesen. Lehetőség lesz például a technológiai és piaci alkalmazások szerinti szűrésre, mely a kereshetőségen kívül a hírlevél-küldést és a partnertalálkozók szervezését is lehetővé teszi.

 

Az adatbázis jelenleg mintegy 300 profilt tartalmaz, ezt a számot az év végére 500 körülire kívánják emelni a működtető kamarák, együttműködő partnerek.

 

Az internetkapcsolat nélkül, "off-line" kitölthető InnoPortfólió (ipari és kutatói) adatlapok letölthetők alább.