Üdvözöljük a

Logisztikai felmérés - a kis- és közepes méretű vállalkozások véleményét kéri a kamara | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Logisztikai felmérés - a kis- és közepes méretű vállalkozások véleményét kéri a kamara

Szerző: Császár Gergely | 2014. szeptember 4.

Problémái vannak vevői kiszolgálásával? Nem tudja a folyamatokat hatékonyan ellenőrizni? Nincsenek megbízható információ arról, mi mennyibe kerül? E problémák megoldásában a logisztika segíthet.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara a Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társasággal együttműködve készül új – a KKV szektor számára hasznos és hatékony – rendszert fejleszteni.

Az Önök igényeinek minél pontosabb meghatározásához kérjük véleményét!

Mi a logisztika, miért fontos a téma?

  • A logisztika célja bonyolult folyamatok hatékonyabbá tétele, a gazdasági folyamatokban az áruegységre jutó költségek csökkentése.
  • A logisztika létrejöttéhez és jelentőségének növekedéséhez nagyban hozzájárult a gazdasági verseny, a sokszereplős piac. A logisztikában szerepet játszanak az energiaárak, nyersanyagárak, hitelek kamatai, stb.
  • A logisztika célja a termelés és értékesítés támogatása, az értéknövelő szolgáltatások biztosítása, a vevőkiszolgálás színvonalának folyamatos javítása.

A program a tervek szerint 2015-től indul. Első lépésként a kisvállalkozások igényeinek felmérése a cél, amely a később kidolgozandó módszertan, oktatási program alapját képezi.

 

Kérjük, a Felmérés linken elérhető kérdőív kitöltésével segítse a munkát!

 

Bár a program a KKV szektort célozza meg, a nagyvállalkozások részéről érkező információ is hasznos!

 

A kérdőívre 2014. szeptember 30. keddig várjuk a válaszokat!