Üdvözöljük a

Magyar Formatervezési Díj és Design Management Díj | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Magyar Formatervezési Díj és Design Management Díj

Szerző: Rozs Eszter | 2015. március 26.

A kamara szakmai partnerének a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalának testülete a Magyar Formatervezési Tanács 2015-ben is meghírdette a Magyar Formatervezési  és Design Management Díjakat.

A 36 éves múltra visszatekintő, kiemelkedő formatervezési eredményeket elismerő Magyar Formatervezési Díj pályázatra, melyet a Magyar Formatervezési Tanács közreműködésével a nemzetgazdasági miniszter hirdet meg, gyártók, tervezők, megrendelők jelentkezését egyaránt várjuk.

 

A 2009-ben a Magyar Formatervezési Tanács által, a designtudatos vállalatirányítás elismerésére alapított Design Management Díj elismeri és bemutatja, hogyan segítheti a design stratégiai alkalmazása és szakszerű menedzselése egy szervezet célkitűzéseinek megvalósítását, eredményes működését. A bruttó egymillió forint díjazással járó elismerést az elmúlt években többek között a TUNGSRAM-Schréder Kft., a Wamsler SE Háztartástechnikai Európai Rt., a Mobilia-Artica Kft., és a Cserpes Sajtműhely Kft nyerte el. A díjjal kapcsolatban további, részletes információt az mft.org.hu oldalon talál.

 

Kérem, hogy a látókörébe eső, a fenti célokat megvalósító, elismerésre méltó teljesítményt nyújtó gazdálkodó szervezeteket jelölje a Design Management Díjra, valamint kérem, hogy erről tájékoztassa kollégáit, szakmai partnereit is. A felhívást angol nyelven is közzétesszük a Magyarországon bejegyzett, nemzetközi beágyazottságú cégek és szakemberek minél szélesebb körének megszólítása érdekében.

 

A Magyar Formatervezési Díj pályázat benyújtásának határideje: 2015. május 06.

A Design Management Díj jelölésének határideje: 2015. április 22.

 

Forrás és további információ: Magyar Formatervezési Tanács Irodája

A jelentkezési lapok megtalálhatók a mellékletben.