Üdvözöljük a

Magyar Termék Nagydíj pályázat 2015 | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Magyar Termék Nagydíj pályázat 2015

Szerző: Rozs Eszter | 2015. április 30.
Cimkék: pályázat

A kamara partnere a HIPAVILON Magyar Szellemi Tulajdon Ügynökség Nonprofit Kft., valamint a az INDUSTORG-VÉDJEGYIRODA Minőségügyi Kft.,a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság,az Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet,a TERC Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.,a TÜV Rheinland InterCert Kft.,a WTS Klient Kft. kiírásában immár 18. alkalommal hirdették meg a minőségi és nívós hazai áruk, szolgáltatások védjegyeként ismert Magyar Termék Nagydíj Pályázatot, amely megtestesíti Magyarország elismerését és elkötelezettségét a tanúsított minőség iránt.

A pályázat szakmai támogatói, a Közbeszerzési Hatóság, a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala, a Nemzetgazdasági Minisztérium,a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium.

"A Magyar Termék Nagydíj Pályázat eddigi múltja és sikere jól példázza, hogy a hazai vállalkozások már felismerték, hogy minőségi, innovatív árukkal és szolgáltatásokkal jelentős előnyre tehetnek szert az egyre fokozódó gazdasági versenyben. A hiteles, ismert védjeggyel ellátott termékeket a fogyasztók egyre inkább keresik és bizalommal fordulnak feléjük, így a független zsűri által odaítélt, szigorú szakmai szempontoknak megfelelő minőségtanúsításnak valódi gazdasági hozadéka van." - olvasható a Hipavilon hírlevelében.
Ebben az évben bővült azon cégek köre, amelyek benyújthatják pályázataikat, így már a Kárpát-régióból is várják az olyan határon túli magyar vállalkozások jelentkezését, melyek Magyarországra is forgalmazott, a pályázati kiírásnak is megfelelő termékeket állítanak elő.
Cél, hogy olyan vállalkozások kapják meg a díjat, amelyek innovatív, magas szellemi hozzáadott értékeket képviselnek, minőségi, környezetbarát és a fogyasztók életminőségét javító megoldásokat kínálnak.

A 18. Magyar Termék Nagydíjra 2015. május 22-ig pályázhatnak a vállalkozások.

 

További információ itt.