Üdvözöljük a

MagyarBrands-díjban részesült a Biokom | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

MagyarBrands-díjban részesült a Biokom

Szerző: Hamar László | 2015. november 17.

altÖnkéntes kamarai tagunk, a Biokom Nkft. kiemelkedő sikert ért el az országos szakmai minősítésen és elnyerte a MagyarBrands- díjat. Gratulálunk!

A MagyarBrands program a legkiválóbb hazai márkák bemutatását és minősítését tűzte ki célul, a legjobb termékekre és szolgáltatásokra hívja fel a figyelmet.
 

A Szakértői Bizottság hatodik éve díjazza a fogyasztók számára megbízhatóságot és minőséget képviselő márkákat és cégeket. A díjazott márkákhoz kapcsolt értékek olyan kézzel fogható előnyt jelentenek, amely révén növekszik a nyújtott szolgáltatások megbízhatósága, elismertsége.

 

A díj odaítélésekor több szempontot vesznek figyelembe. Az értékelés során először is azokat a márkákat választják ki, amelyek a múlt, a tulajdon, a foglalkoztatás és az identitás számszerűsíthető kritériumai alapján érdemesek arra, hogy közülük kerüljenek ki a végső díjazottak.

 

A második fázisban a tradíció, a reputáció, az identitás, az ismertség és a kedveltség ismérvei alapján számítják azt a MagyarBrands márkaérték-mutatót, amely alapján eldől a díjazottak sorrendje.

 

Ezek alapján a pécsi városüzemeltetési feladatokat ellátó Biokom NKft. igazi magyar üzleti márkának számít. A társaság a szakmai zsűri véleménye alapján minőségi, üzleti és fogyasztói szempontból is a legjobbak közé tartozik – úgy kapta meg az elismerést, hogy nem pályázott a díjra, hanem független szakértőkből álló bizottság tagjai jelölték és ismerték el tevékenységét.

 

Forrás: pecsma.hu