Üdvözöljük a

Meghívás – Értékesítés – Csapatépítés felsőfokon | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Meghívás – Értékesítés – Csapatépítés felsőfokon

Szerző: Rozs Eszter | 2015. február 23.
Cimkék: képzés

Az Ön tudja, hogy mi a meghívási képesség? cikkben a kamara már felhívta a figyelmet a kapcsolatteremtő, azaz meghívó képességre, mely a Meghívásguru képzésein elsajátítható.

 

 

 

Horváth Márton a Meghívásguru trénere a következő módon összegezte a képzést:

"Összefoglalva: professzionális meghívás tréningeket tartunk cégek, vállalkozások értékesítői, képviselői, vezetői számára, kifejezetten az új üzleti kapcsolatok felvételének és az érdeklődés felkeltésének drasztikus növelésére (főként a B2B értékesítők szektorában).

Tréningünk nem átfogó sales képzés, hanem annak egy, a legkritikusabb fázisának, a meghívás (új kapcsolatfelvétel) pszichológiai hátterének megértetésével és gyakorlati alkalmazásának professzionálisra fejlesztésével foglalkozik. A gyenge meghívások egy-egy értékesítőnek évente több millió forintnyi bevételkiesést okoz, mégis ennek az oktatását vállalják fel legkevésbé a trénerek. A rendszerünk alkalmazásával szignifikánsan emelkedik a célközönséghez való bejutás aránya.

Ha úgy látja, hogy az Ön vagy csapata kapcsolatfelvevő képességének jelentős javítása kihatna az értékesítési végszámaikra, akkor mindenképpen vegye fel velünk a kapcsolatot, és tudja meg, mikor vehet részt tréningjeinken."

 

A jó hír, hogy a Meghívásguru következő tréningjére, - mely 2015. február 28-án kerül megrendezésre Pécsett, - még mindig lehet jelentkezni a laszlo.rozsahegyi@meghivasguru.hu és a marton.horvath@meghivasguru.hu email címeken.

A rendezvénynek a Pécsi Kereskedelmi Központ ad otthont egyik előadótermében, képzés díja egységesen 30 000 Ft/fő + ÁFA.

További információ a mellékletben.