Üdvözöljük a

Megjelent a CMC januári hírlevele! | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Megjelent a CMC januári hírlevele!

Szerző: Sipos-Rozs Eszter | 2014. február 4.

A CMC projekt kommunikációs csomagjának vezetője Rimini Tartomány által kiadásra került a CMC januári hírlevele.

A CMC havonta megjelenő kiadványában a november végén Vicenzában megrendezett Shopping tréner képzésről olvashatunk egy összefoglalást, mely bemutatja a képzésmódszertan felépítését, emellett a januári szám riportokat mutat be a szlovák kreatív ipari és kulturális szempontból releváns szereplőkről.

A hírlevél legfrissebb számában Dr. Jana Kovácsová, a kassai önkormányzattal rendelkező régió (KSK) Kulturális és Turisztikai Minisztériumának vezetője; Viera Fitzeková, Prešov önkormányzattal rendelkező régió elnöki szóvivője; Branislav Kršák Phd., e-volution, s.r.o. Kassa vezetője; és Peter Horanič, CMC shopping tréner és menedzser, a Lector One s.r.o vezetője adott interjút angol nyelven.

A szeptemberi hírlevél kamaránkat mutatta be, novemberben a Nagyszebeni Kereskedelmi és Iparkamara került ismertetésre, ez alkalommal pedig a Szlovák Kereskedelmi és Iparkamarát ismerteti a kiadvány.

Az angol nyelvű hírlevelek és további információ a projektről elérhetők a www.cmc-project.eu weboldalon, valamint a PBKIK honlapján.