Üdvözöljük a

Mitől lesz más az Ön cége? | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Mitől lesz más az Ön cége?

Szerző: Rozs Eszter | 2017. szeptember 1.

Az olyan céges és promóciós ékszerektől és más kiegészítőktől, melyek kifejezetten az Ön cégének készülnek! Egy olyan cég számára, amelynek fontos, hogy ügyfeleit és üzleti partnereit ne a szokásos tárgyakkal ajándékozza meg! Na, de mitől lesz egyedi egy ajándéktárgy?

Gajcsi Blanka ötvös- és szobrászművészhez a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara pártolótagjához köthető a 2017-es Év Üzletembere díj arany pecsétgyűrűjének készítése!

A tervezőnő tisztán látja, hogy a magára igényes vállalkozások hajlandóak egyedi céges, illetve promóciós ajándékok készítésébe fektetni, hiszen az első benyomás rendkívül fontos és üzleti életben is kiemelt tényező.

 

Blanka kerámiából, egzotikus termésekből, és a legkülönbözőbb anyagokból kombinálja össze kollekcióit, de a klasszikus irány sem áll távol tőle. Erre kiváló példa a Filharmónikusoknak készített mandzsetta, vagy a Pécsi Vagyonhasznosítónak - korábbi. Pécs Holdingnak - készített emlékpaletta is.

Gajcsi Blanka nevéhez köthető többek között az a jótékonysági előfinanszírozásos Kickstarter-kampány, melynek keretében 1000 ezüst darumadár készítését vállalta a pécsi Dóri Ház támogatására.

 

Az ötvösművész egyedi kiegészítői nem csak Magyarországon, de külföldön is megtalálhatók! Hozzá fűződik a Zsolnay és Zoób Kati közös ékszerkollekciójának elkészítése, emellett a pécsiek körében jól ismert Antoni Hendrix kerámiáiból készített ékszerek.

 

Az Önindító pályázatának segítségével bővítette gépparkját, így gyakorlatilag minden technológia a rendelkezésére áll, minden kihíváshoz pozitívan áll, így lehet rá számítani akkor is, ha workshopok megtartásával keresik meg, amely csapatépítő tréningnek sem utolsó választás!

 

Hol olvashat többet Gajcsi Blankáról? Itt és itt.