Üdvözöljük a

Munkavédelmi gyakorlati nyílt nap volt a kamarában | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Munkavédelmi gyakorlati nyílt nap volt a kamarában

Szerző: Biró Sarolta | 2018. június 28.

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara (PBKIK) Munkavédelmi klubja ingyenes munkavédelmi gyakorlati nyílt napot tartott a munkavédelmi képviselők részére.

Sikeresen lezajlott a PBKIK Munkavédelmi klubjának első munkavédelmi gyakorlati nyílt napja, melyre 2018. június 28-án került sor a Kamara Székházában.

 

A nyílt napon résztvevő több mint 40 fős hallgatóság Bogos Csaba PBKIK Munkavédelmi klub elnökének köszöntőbeszédét követően először Lévai Ildikó, az Inframed Kft. cégvezetőjétől kapott tájékoztatást a Foglalkozás-egészségügyről (alap- szakellátás, ellátási szerződés, elsősegélynyújtók képzése), valamint esetekről a rendelőből és a munkahelyekről.

 

Ezt követően az elsősegélynyújtás a munkahelyen, segélyhívással kapcsolatban tartott előadást, valamint újraélesztési gyakorlatot Dr. Krucsó József szakorvos és Debreczeni Linda szakápoló.

 

A rövid szünetet követően havaria a munkahelyen: munkabalesetek, égés, robbanás témakörben adott tájékoztatást Dr. Krucsó József szakorvos.

 

Végezetül az Uvex Safety Group Magyarország által kerültek bemutatásra az innovációk és újdonságok a Uvex egyéni védőeszközök világából, és a termékek megtekintésére, kipróbálására is alkalom nyílt Boros Erika Uvex Safety Group régióvezető irányításával.

 

A rendezvényt Bogos Csaba PBKIK Munkavédelmi klub elnök úr moderálta.

 

A programon a részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött, a résztvevő munkavédelmi képviselők részére-előzetes jelzés alapján-a részvételről tanúsítványt állított ki a kamara, melyet a munkavédelmi hatóság képzésként elfogad.

 

A szervezők 2018-ban további nyílt nap szervezésével folytatják a vállalkozások és egyéb érdeklődők tájékoztatását a munkavédelem területén. A pontos időpontot a kamara a honlapján hozza nyilvánosságra.

 

Kérjük, figyelje időpontokat, és időben regisztráljon!