Üdvözöljük a

Növekedés - rendhagyó módon | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Növekedés - rendhagyó módon

Szerző: Hamar László | 2014. május 27.

altKamaránk rendszeresen ad tájékoztatást a startup (gyorsan növekvő) vállalkozásokkal kapcsolatos hírekről, megoldásokról. Ezúttal egy a növekedést rendhagyó módon segítő írásra hívjuk fel a figyelmet.

 

 

 

A Startupdate blog különleges szótárát mindenképpen ajánljuk böngészni, hogy az alapvető fogalmakkal és kifejezésekkel tisztában legyünk.

 

A growth hacking fogalmát is itt találtuk meg, mellyel a később ajánlandó cikk foglalkozik: "Egy vállalkozás növekedésének nem-tradícionális módszertana, mely a növekedés érdekében kreatív és újszerű megoldásokat alkalmaz."

 

A Startupdate innovatív növekedési módszereit ismertető írás szerint "A growth hacking rengeteg aprólékos munka és kísérletezgetés. Az alább leírt módszerek lehetséges útjai az optimalizálásnak és – még ha mindegyiket meg is valósítod –, gyíkfingnyit sem érnek MÉRÉS nélkül. Ha viszont keményen beleállsz a melóba, növelhető velük a látogatottság és a konverzió. Ráadásul többnyire automatikusak, így ha egyszer összecsavarozod őket, onnantól elkezdenek zakatolni. A cikkből – bár a SEO a GH egyik sarokköve – szándékosan maradt ki a legtöbb SEO-t célzó módszer, aminek az az oka, hogy erről a témáról léteznek sokkal ütősebb blogok is. Én igyekeztem inkább az üzleti-pszichológiai oldaláról megfogni a növekedés kérdését, ráadásul – ahogy korábban is jeleztem – nem vagyok GH, csak egy egyszerű tech vállalkozóból elfajzott befektető. A cél, hogy inspiráljak minden startup vállalkozót egy tudatosabb, gyorsabb és agresszívabb növekedésre."

 

A cikk elolvasható itt - kötelezően ajánlott olvasmány honlapgazhdák és marketinges guruk számára is.