Üdvözöljük a

Ön tudja, hogy mi a meghívási képesség? | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Ön tudja, hogy mi a meghívási képesség?

Szerző: Rozs Eszter | 2015. január 23.

Minden értékesítéssel foglalkozó vállalkozás tisztában van azzal, hogy a kapcsolatteremtő, azaz meghívó képességen keresztül sokszorozódhat meg az eladása.

Tudta Ön, hogy Ön vagy Csapata könnyedén szert tehet hatékonyabb meghívási képességre? Nem kell ehhez mást tenni, mint jelentkezni a Meghívásguru egy napos képzésére!

„Ez egy egynapos komplett képzés az első felében elmélettel, utána pedig gyakorlatokkal. Tehát a különböző alkalmakra egymástól függetlenül is jelentkezhetnek a résztvevők. Eddig az volt a tapasztalatunk a mentorált partnerek körében és saját magunk esetében is, hogy ismétlő képzésen fél évente érdemes részt venni, ahogy folyamatos egy vállalatnál a új kapcsolatok felvétele.” – nyilatkozta Horváth Márton a Meghívásguru egyik trénere.

A képzések általános helyszíne a KOHÓ Coworking House előadó terme, de a Trénerek az ügyfeleink által meghatározott helyszínre (pl. telephely) is kimennek oktatni minimálisan 5 fős létszám esetén. Ilyen alkalmat a tervezett képzési időpontokon kívül is lehetséges egyeztetni.

A Meghívásguru következő képzéseire az alábbi időpontokban kerül sor:

  • 2015. február 28.
  • 2015. március 28.
  • 2015. április 25.

Az egész napos képzés díja egységesen 30 000 Ft/fő + ÁFA.

Jelentkezni lehet: http://meghivasguru.hu/

További információ a mellékletben.

Csatolt állományok: