Üdvözöljük a

Pályázni csak pontosan, szépen | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Pályázni csak pontosan, szépen

Szerző: Hamar László | 2015. április 16.

altA PBKIK 2013 őszétől saját adatbázist működtet, melyben megfelelő referenciával rendelkező, önkéntes tag pályázatírók szerepelnek, akik vállalják a tanácsadást, a pályázatírástól a teljes elszámolás lebonyolításáig.

A PBKIK a szolgáltatás iránt érdeklődő vállalkozásokat kiközvetíti azokhoz a pályázatírókhoz, akik szerepelnek az adatbázisban.

A kamarai honlapra a közelmúltban került fel a GINOP (Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program) 2015. évi keretrendszere, Egy másik fontos információ, hogy a nagyvállalatok, illetve a kereskedelmi és szolgáltató szektorba tartozó kkv-k nem pályázhatnak az új uniós fejlesztési ciklusban a kapacitásbővítő pályázati kiírásokban, mivel azok elsősorban a feldolgozóipari cégekre lesznek kiírva

 

A kamara által ajánlott pályázatírók cégek: Artistrender Kft., Eco-Cortex Kft., Első Magyar Könyvelő és Pályázatíró Kft., EUMONT Pénzügyi Szolgáltató Kft., Eures Consulting Kft., EU-Winner Kft., KIKK Egyesület, MSB Fejlesztési Tanácsadó Zrt., Ódorné Kovács Ildikó, Profit Holding Hungary Zrt., PROTASK Esemény- és Projektmenedzsment Kft., PTI Financing Tanácsadó Kft, P-Kontó Kft., Rolling Consulting Hungary Kft., Rilász Kft., SHS VF Kft.

 

A tanácsadó cégekről tájékozódhat honlapunk pályázatírás aloldalán is.

További kérdéseivel keresse Rabb Szabolcs osztályvezetőt és Hamar László projekt menedzsert.