Üdvözöljük a

Partnerkeresés az Ingatlantörzskönyv rendszer régiós képviseletére | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Partnerkeresés az Ingatlantörzskönyv rendszer régiós képviseletére

Szerző: Rozs Eszter | 2016. május 24.

A Go-Home Kft. - a kamara önkéntes tagja - komplex épületdiagnosztikával, műszakilag támogatott értékbecsléssel és amortizációs kockázatelemzéssel foglalkozó vállalkozás.

A cég a hazai piacon egyedüliként működő műszaki franchise hálózatának bővítéséhez, valamint az Ingatlantörzskönyv és az Ingatlanszervizkönyvrendszerének piaci bevezetéséhez keres az építőiparban, az ingatlanszektorban, és a kereskedelemben nagy tapasztalattal bíró társcégeket Magyarország megyeszékhelyein, megyei területi képviselet ellátására franchise partneri pozícióban.

Kapcsolat

Amennyiben a meghirdetett franchise partneri kapcsolat felkeltette érdeklődését kérjük, hogy együttműködési szándékát cége rövid bemutatásával jelezze az alábbi e-mail címen: info@ghg.hu

Leendő franchise partnerek feladatai közé tartozik a régiós hálózat sikeres vezetése, vállalkozói rendszer fejlesztése, az elektronikus vállalatvezetési és műszaki felmérési rendszerek használata, a hatékonyságot növelő fejlesztési lehetőségekkel összefüggő javaslatok megalkotása, kapcsolattartás a partnerekkel, alvállalkozókkal. 

 

Csatolt állományok: