Üdvözöljük a

Partnerkeresés műholdas internet szolgáltatásokhoz kapcsolódó feladatok ellátására | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Partnerkeresés műholdas internet szolgáltatásokhoz kapcsolódó feladatok ellátására

Szerző: Császár Gergely | 2015. október 21.

100%-ban magyar tulajdonú, dinamikusan fejlődő, alternatív távközlési vállalat, műholdas internet szolgáltató cég partnert keres Magyarország területén műholdas internet szolgáltatásokhoz szükséges antenna telepítése, karbantartása, hibaelhárítás, esetleges a szolgáltatás értékesítése feladatok ellátására.

Feladat:
-Telepítési vagy hibaelhárítási adatlapon kiadott antennák szerelése: időpontegyeztetés előfizetővel, kivitelezés, kábelezési munkák, kapcsolattartás a partnerkereső cég műszaki ügyfélszolgálatával, dokumentáció.
Amennyiben értékesít is a partner - tehát aláírt megrendelő lapot ad le - a telepítés is az övé az értékesítési juttatáson felül.
- Értékesítés esetén: felelősségtejes, korrekt tájékoztatás mellett megrendelőlapok kitöltése, aláíratása előfizetővel, ügyfélszolgálaton való leadás (elektronikusan, postai úton).

Elvárások:
- Olyan egyéni vagy társas vállalkozók, akik tevékenysége: antennaszerelés, műholdas antennák telepítése, karbantartása, műholdas tv telepítése.

Szükséges:
- Műholdas antennaszerelésben való jártasság
- Specifikus telepítésen való részvétel (előzetesen egyeztetett időpontban)
- Saját munkára való igényesség
- Saját gépkocsi.

Előnyt jelent a partnerek kiválasztásánál:

- Referencia.

Juttatás:
- Telepítésért, hibaelhárításért: fix díj
- Értékesítésért: jutalék.

Együttműködés típusa:
- Partnerség (alvállalkozói) - hivatalos szerelő, értékesítő.

Együttműködés módja:

A közös munka, együttműködés kialakított folyamatok és adminisztráció mentén folyik, elvárt és korrekt elszámolással mindkét fél részéről.

A partnereket kereső cég háttere:

100%-ban magyar tulajdonú, dinamikusan fejlődő, alternatív távközlési vállalat, műholdas internet szolgáltató cég. Szolgáltatásai között lakossági, üzleti megoldások is megtalálhatóak, ahogyan ügyfélköre is a háztartásoktól a nagyvállalatokig, kormányzati előfizetőkig terjed. A szolgáltatásokat kifejezetten olyan területeken biztosítják, értékesítik, ahol a hagyományos internet nem elérhető, vagy nem kielégítő minőségű. A szolgáltatás (antenna) működéséhez csak elektromos áram szükséges.
Bővebben: www.vannet.hu

Jelentkezés:
RG-NetWorks Kft.
Lengvárszky Szabolcs ügyvezető
lengvarszky.szabolcs@vannet.hu
06-72-315-331
Hivatkozás: Kamarai partnerkeresés