Üdvözöljük a

Pollack Nyílt Nap a vállalkozások részére | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Pollack Nyílt Nap a vállalkozások részére

Szerző: Hamar László | 2013. április 23.

A Pécsi Tudományegyetem Pollack Mihály Műszaki és Informatikai Kara és a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara nyílt napot szervez annak érdekében, hogy a vállalkozások naprakész ismeretekkel rendelkezzenek a kar képzéseiről, a rendelkezésre álló kutatási és labor kapacitásokról - az ipari együttműködés erősítése érdekében.

A régió és Baranya megye további gazdasági fejlődéséhez elengedhetetlen az ipar és a felsőoktatás szakmai együttműködése. Használható tudással rendelkező fiatalok teremtik meg az újraiparosítás alapjait.

A tapasztalt szakemberek továbbképzése az innovatív ötletek megvalósítását támogatja. Az ipar és a felsőoktatás együttműködése kölcsönös igényeken alapul. Erre az igényre alapozva szervezik meg közösen a Pollack Nyílt Napot.
Dr. Bachmann Bálint dékán és Dr. Kiss Tibor kutatócsoport vezető bevezető előadásait követően négy szak mutatja be felsőfokú és alapképzéseit, a vállalkozások számára kiajánlható innovációs kapacitást, szellemi tőkét, laboreszközöket és szolgáltatásokat.

A most bemutatkozó szakok: gépészmérnök, környezetmérnök, mérnök informatikus, villamosmérnök.

 

A rendezvény helyszíne: PTE PMMIK, Pécs, Boszorkány út 2.

Időpontja: 2013. május 14. (kedd) 10:00-12.00

 

A részvétel díjmentes, de jelentkezéshez kötött. Önkéntes kamarai tagok rendezett tagdíjfizetés, regisztrált vállalkozások rendezett kamarai hozzájárulás esetén vehetnek részt a rendezvényen.

Csatolt állományok: