Üdvözöljük a

Szakértők véleményezték az elkészült módszertant | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Szakértők véleményezték az elkészült módszertant

Szerző: Erdős-Pohli Krisztina | 2013. december 13.

December 12-én ült össze először az EVLIA projekthez kapcsolódó magyarországi munkacsoport.

A projekt feladata, hogy elkészítsen egy, a szellemi termékek értékeléséhez kapcsolódó módszertant. A dokumentum kidolgozásáért a Pécsi Tudományegyetem a felelős. Az alapdokumentumok elkészültek és kiküldésre kerültek a partnerországok szakértőinek, akik munkacsoport-megbeszélések keretében vitatják meg azok alkalmazhatóságát az adott országban.

A magyar munkacsoport tagjai pénzügyi közvetítők, elemzők, cégértékelők, iparjogvédelmi szakértők és innovatív vállalkozások képviselői közül kerültek ki. A munka moderált beszélgetés segítségével zajlott: a szakértők megállapították, hogy a kidolgozott 3 lépcsős modell alkalmazható, azonban sok helyen javaslatokat tettek annak kiegészítésére, javítására.

A partnerektől beérkezett javaslatokat a PTE fogja összegezni és ő is készíti el a végleges, összedolgozott módszertant, melynek végleges változata márciusban kerül a nyilvánosság elé.

 

A projekt a Dél-Kelet Európai Transznacionális Együttműködési Program keretében az EU Társfinanszírozásával valósul meg.