Üdvözöljük a

Szervezeti változások a pályázatkezelésben | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Szervezeti változások a pályázatkezelésben

Szerző: Hamar László | 2014. április 23.

A Kormány döntése értelmében a MAG – Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt. feladatainak jelentős részét 2014. április 15-től a Nemzetgazdasági Minisztérium látja el.

Az intézményrendszer átalakításának célja, hogy hatékonyabb legyen az uniós fejlesztésekkel és pályázatokkal kapcsolatos feladatok ellátása és megvalósuljon az „egyablakos” pályázatkezelési rendszer.

 

A Kormány március 25-én elfogadott rendelete alapján a MAG Zrt. néven működő ún. közreműködő szervezet tevékenységét április 15-től három költségvetési szerv vette át: az Államreform Operatív Program és az Elektronikus Közigazgatás Operatív Program keretében ellátott feladatokat a Miniszterelnökség, a nem európai uniós fejlesztési források felhasználásához kapcsolódó tevékenységet  a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium. A Nemzetgazdasági Minisztériumhoz a Gazdasági Versenyképesség Operatív Program, a Gazdaságfejlesztés Operatív Program, a Kutatási és Technológiai Innovációs Alap fejlesztései és a Kereskedelemfejlesztési beruházások kerültek.

 

A MAG Zrt. Klaszterfejlesztési Iroda 2014. április 15-től a Nemzetgazdasági Minisztérium - Nemzetközi és Klaszter Osztály keretei között folytatja az eddigi munkáját

Forrás: klaszterfejlesztes.hu