Üdvözöljük a

Találkoztunk Nagyszebenben! | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Találkoztunk Nagyszebenben!

Szerző: Sipos-Rozs Eszter | 2014. április 11.

A South-East Europe program keretéből finanszírozott CMC (Klaszter és kultúra találkozása) elnevezésű projekt partnertalálkozója 2014. április 8-9. között került megrendezésre Nagyszebenben (Románia).

SIBIUA találkozón a KIKK Egyesület négy és a kamara két munkatársa képviselte a magyar partnerszervezeteket. A találkozó programja az előzetes programterv szerint, sikeresen valósult meg. Az első napon a résztvevők a Helyi termékmenedzser képzés tapasztalatairól, a PPP együttműködéseiről, a kommunikációs kampányról, a CSR stratégiáról, valamint a negyedik munkacsomaghoz tartozó kézikönyv disztribúciós lehetőségeiről és a kommunikációs munkacsomagokhoz tartozó ICT turisztikai platformról kaptak tájékoztatást.

A disszeminációs stratégia kidolgozását követően az olasz vezető partnerek bemutatták promóciós videójukat, majd a többi partner ország prezentálta az eddigi média megjelenéseit.

A második napon a hetedik munkacsomaghoz tartozó akciótervekről, együttműködési nyilatkozatról, valamint az országonként elkészítendő üzleti modellekről értekeztek a project partnerek. A záró Bíráló Bizottsági Ülésen a közelgő projektszintű határidők, a kommunikációs stratégia, a záró konferencia időpontja, valamint a költségvetés módosításai voltak terítéken.

A kamarai másik SEE projektje az EVLIA keretein belül a partnerországok jelenleg egy nemzetközileg elfogadott szellemi eszköz módszertan kidolgozásán és tesztelésén dolgoznak.