Üdvözöljük a

Újra iparjogvédelmi képzés az SZTNH-nál | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Újra iparjogvédelmi képzés az SZTNH-nál

Szerző: Erdős-Pohli Krisztina | 2014. január 20.

A Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala 2014. március 4-én középfokú iparjogvédelmi tanfolyamot indít, ahol szakértői képesítést szerezhet.

Az iparjogvédelmi szakképesítésről szóló 2/2008. (VIII. 22.) TNM rendelet alapján szervezett tanfolyam rálátást biztosít az iparjogvédelem rendszerére és főbb összefüggéseire, ezen belül részletesen tárgyalja az iparjogvédelmi oltalmi formák (szabadalom, védjegy, használati - és formatervezési - mintaoltalom) nemzeti és nemzetközi vonatkozásait, azok eljárásrendjét és gazdasági jelentőségét, az iparjogvédelem területén segítséget, információt nyújtó intézményeket és szolgáltatásaikat, az iparjogvédelmi kutatásokat segítő adatbázisokat.

A képzés írásbeli és szóbeli vizsgával zárul és középfokú iparjogvédelmi szakképesítést tanúsító bizonyítvány megszerzését teszi lehetővé.

Bővebb információ: Képzés részletei

Amennyiben a tanfolyamra nincs ideje, energiája, de szüksége van iparjogvédelmi tanácsadásra, keresse fel a kamara innovációs munkatársait, akik szívesen állnak rendelkezésére iparjogvédelmi kérdésekben.

Infopont