Üdvözöljük a

Orosz nyelvi képzés a Kamarával és a Katedra Nyelviskolával! | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Orosz nyelvi képzés a Kamarával és a Katedra Nyelviskolával!

Szerző: Rabb Szabolcs - Erdős-Pohli Krisztina | 2014. augusztus 21.
Cimkék: képzés

Önkéntes kamarai tagunkkal, a Katedra nyelviskolával kedvezményes (lista ár alatti), minőségi orosz nyelvi képzést szervezünk.

 

 

 

Célunk a keleti nyitásra történő felkészülés jegyében alap-közép-felső szintű orosz nyelvi tudás elsajátítása, az elfeledett orosz nyelvtudásunk felszínre hozása.

6-10 fős csoportok, helyszínként akár a cégnél, akár a Kamarában, akár a Nyelviskolában mindösszesen 3650 ft/tanóra áron, azaz 6 főnél 608,3 Ft/fő, 10 fő esetében 365Ft/fő áron.

A megadott összegeket Áfa nem terheli, hiszen a nyelviskola és a képzési program is akkreditált. A képzés tervezetten 90 órás.

 

A Dél-Dunántúli Gépipari Klaszter angol nyelvű képzését is, a résztvevők nagy megelégedésével a Katedrával szerveztük!

 

Czirkos Orsolya a Katedra Nyelviskola vezetője a következőket mondta:

"Cégünk a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara önkéntes tagjaként egy a kamarai tagok számára kidolgozott orosz nyelvoktatási ajánlattal kíván segítséget nyújtani a vállalkozások számára az orosz piacon való gazdasági tevékenységek elősegítése érdekében. A cégek igényeihez alkalmazkodva választható egyéni és csoportos képzési forma, zárt vagy nyílt csoportban, az oktatás történhet a cég telephelyén (Pécs közigazgatási határán túl útiköltség térítéssel), a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara épületében, vagy a pécsi Katedra Nyelviskolában.

 

Mivel nyelviskolánk akkreditált intézmény, és orosz nyelvi programunk is akkreditált, így az ajánlatban szereplő díjat áfa nem terheli. Az ajánlatban szereplő ár kizárólag a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamarában regisztrált vállalkozásainak szól és a Kamarán keresztül történő jelentkezés esetén érvényesíthető."

 

Amennyiben érdekli képzésünk, kérem küldjön egy rövid levelet Szeptember 16-ig az szrabb@pbkik.hu címre a képzésre delegálandó kollégák létszámának és jelenlegi orosz nyelvtudásuk szintjének megadásával (0, alap, közép), valamint 6 fő felett a képzés tervezett helyszínét is.