Üdvözöljük a

Profit Holding Hungary Zrt. | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Profit Holding Hungary Zrt.

Szerző: Prókai Csaba | 2015. január 20.

Budapest-Pécs-Debrecen
www.profitsystem.hu
info@profitsystem.hu

06-30/448-0920

A Profit Holding Hungary Zrt. a Pannon Holding cégcsoport tagja. A cégcsoport az elmúlt 6 év dinamikus fejlődése során alakította ki komplex tevékenységi körét és mai összetételét.

 

A cégcsoport két központi irodája Pécsett és Budapesten található, azonban – mivel országszerte közel 1500 szerződött partnerrel rendelkezünk – szolgáltatásaink az egész ország területén elérhetők. A pályázatírói – projektmenedzselési tevékenység önálló gazdasági társaságban folyik, a Profit System üzletág saját szakembergárdája biztosítja elsősorban a vállalati ügyfelei, valamint a nonprofit szektor szereplői számára a pályázatok sikeres elnyerését, a hatékony támogatáslehívást és a pályázatok monitoringját

 

A pályázatíró-projektmenedzsereink diplomás szakemberek, közgazdászok, bölcsészek, mérnökök és több éves tapasztalattal rendelkeznek a pályázati szakterületen. Ennek köszönhetően már közel 1 milliárd forint támogatási összeget sikerült az ügyfeleinknek elnyerniük.

Szolgáltatásaink:

 • személyes pályázati tanácsadó minden cégnek: országosan egyedülálló, online alkalmazások: pályázatfigyelő, pályázatkereső, pályázati előminősítő
 • pályázati tanácsadás: maximális szakértelem, gyakorlati hozzáállás, együttgondolkodunk ügyfeleinkkel
 • pályázatírás: az előkészítéstől a beadásig
 • komplex projektmenedzsment: a támogatás elnyerésétől a támogatás kifizetéséig
 • monitoring: a kötelező fenntartási időszak feladatkezelése
 • üzleti terv, megvalósíthatósági és egyéb tanulmányok készítése
 • kötelező nyilvánosság biztosítása
 • pályázati biztosítéknyújtási kötelezettség teljesítésének menedzselése
 • finanszírozási tanácsadás, hitelkérelem, hitelfelvétel menedzselése: támogatás előfinanszírozás, projekthitel
 • közbeszerzési ajánlat összeállítása
 • a legfrissebb napi pályázati hírek, szakmai cikkek, hírlevelek

Tapasztalatok

 

A Profit Holding Hungary Zrt. munkatársai az ügyféligényekhez igazodva elsősorban a vállalkozási szféra számára ír és menedzsel pályázatokat. Így az általunk készített pályázatok nagyobb része a Gazdasági Operatív Program (GOP) keretében meghirdetett vállalkozásfejlesztési és innovációs témájú, valamint a regionális operatív programok (pl. DDOP) alá tartozó telephely-fejlesztési célú pályázatok voltak. 

 

Önkormányzati, oktatási, szociális és a civil szféra szereplői vagy egyéb vállalkozói ügyfeleink számára készítettünk és menedzseltünk sikeres településfejlesztési, ipartelepítési, turisztikai, oktatásfejlesztési és infrastrukturális beruházási témájú pályázatokat (DDOP, ÁROP, TÁMOP).

 

Vállalkozói ügyfeleink részére készítünk energetikai fejlesztési témájú pályázatokat (KEOP) is. Gazdálkodó (mezőgazdasági tevékenységet végző) ügyfeleink igényeit is kielégítjük a tanyafejlesztési (TP), fiatal gazda pályázat, a területalapú támogatási kérelmek és egyéb, az MVH vagy által támogatott pályázatok elkészítésével.

 

A nonprofit szektorban működő ügyfeleink számára működési és egyedi tevékenységekre (pl. kulturális) szóló támogatási kérelmeket állítottunk össze (pl. NKA, NEA, NCA). Hazai forrású támogatások közül sikerrel pályáztunk többek között a munkahelymegőrző, munkahelyteremtő, és a beruházási célú (pl. NFA) pályázati kiírásokra. Ügyfeleink részére megtaláljuk a legideálisabb megoldást, s a fentieken kívül egyéb forrásokból (pl. Norvég Alap) is támogatást.

 

Referenciák

 

Pályázat kódja                                      Adott típusú pályázati kiírás keretében elnyert támogatás összege összesen
DDOP-2.1.1/A.B-                                                         12 274 129 933
GOP-2.1.1-11/M és KMOP-2011-1.2.1/M                     230 393 991
NFA                                                                                       78 813 876
GOP-2011-2.1.1/B                                                             65 294 389
GOP-2011-1.3.1/C                                                             65 588 859
TÁMOP-5.6.1.B-12/1                                                          47 685 585
TÁMOP-2.4.5-12/2                                                             19 999 950
GOP-2.1.1.A                                                                          3 601 877