Üdvözöljük a

Hazai és nemzetközi technológia transzfer | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Hazai és nemzetközi technológia transzfer

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara aktívan keresi a lehetőséget partnerei, tagjai és ügyfelei számára, hogy azok technológiai fejlesztéseiknek megfelelő piacot, vagy technológiai problémáikra jó megoldást találjanak.

 

 

 

Hazai technológia transzfer

 

Az InnoPortfólió célja a magyar vállalkozói-kutatói, vállalkozói-vállalkozói együttműködések kialakításának segítése a keresleti és kínálati oldal feltérképezésével, adatbázisban és honlapon való megjelentetésével, valamint aktív közvetítői tevékenységgel, melyet a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara területi kamarái végeznek.

 

Az aktívan működtetett adatbázisban jelenleg több száz folyamatosan frissített technológiai együttműködési profil található.

További információ: http://innoportfolio.hu

 

Nemzetközi technológia transzfer

 

Az Enterprise Europe Network (EEN) több mint 50 országban, ~600 partnerrel, ~3000 munkatárssal működik. (További infó: ld. ITT!)

 

Főként Üzleti partnerkereséssel, technológia-transzferrel és K+F+I pályázati partnerkereséssel foglalkozik. (További infó: ld. ITT!)

 

Együttműködési ajánlat és igény profilok segítségével köti össze a potenciális partnereket.

 

Lehetőség van saját együttműködési profil feltöltésére (kontakt: Császár Gergely +36 72/507 186; gcsaszar@pbkik.hu), és a mások által feltöltött profilok tematikus áttekintésére, valamint automatikus értesítő beállítására.

 

A dél-dunántúlon a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara (PBKIK) a hivatalos képviselő. (További infó: ld. ITT!)

 

Az EEN szolgáltatásainak igénybe vételével kapcsolatos (pénzügyi és egyéb) kötelezettségekről az alábbi oldalon található információ:

További információ a technológiai profilok elkészítéséről.

 

 

 

Kapcsolódó menüpontok: