Üdvözöljük a

Magyar statisztikai évkönyv, 2012 | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Magyar statisztikai évkönyv, 2012

Szerző: Hamar László | 2013. augusztus 12.
Cimkék: statisztika

Statisztikai Évkönyv, 2012A Magyar statisztikai évkönyv részletes, minden témakört felölelő kiadvány, ami tájékoztatást ad az előző év társadalmi, gazdasági folyamatainak az alakulásáról, a környezet főbb jellemzőiről.

A Magyar statisztikai évkönyvben 620 táblában bemutatják az ország társadalmi és gazdasági folyamatait, a környezet főbb jellemzőit a hivatalos statisztika által gyűjtött és feldolgozott információk alapján. A főbb mutatókban bekövetkezett változásokat a kötet elején található színes grafikonokkal szemléltetik. Minden fejezetben lehetőség van időbeli összehasonlításra, míg a megyék és régiók területi különbségeit, valamint a főbb nemzetközi mutatókat külön-külön fejezet mutatja be.
A kiadvány idén először internetes melléklettel jelenik meg, ami tartalmazza az évkönyv papír alapú változatát PDF-formátumban, a Fogalomtárat és valamennyi táblát Excel-formátumban. E melléklet eléréséhez a felhasználóknak ingyenesen regisztrálniuk kell a www.ksh.hu/polc oldalon. Az évkönyv elején található kötetazonosító aktiválásával a honlapon kialakított saját felhasználói polcukra feltölthetik a kiadvány internetes mellékletét, és ott bármikor elérhetik azt.

 

A kiadvány megvásárolható a KSH portálon.