Önindító

Szerző: Rozs Eszter

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara „Önindító”, a kreatív ipar fejlesztését célzó munkaerő-piaci programra benyújtott pályázatát a Baranya Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja 2013. március 29-én elfogadta.

 

 

 

Önindító - Kreatív ipar fejlesztését célzó munkaerő-piaci program

 

 

Együttműködő partnerek a projekt megvalósításában a Baranya Megyei Vállalkozói Központ, a Kulturális Innovációs Kompetencia Központ Egyesület, és a Magyar Turizmus Zrt. Dél-dunántúli Regionális Marketing igazgatósága, valamint a program 500 órás Komplex vállalkozói képzésének bonyolításában alvállalkozóként az RQC Regionális Minőségbiztosítási Központ Kft. volt.

A kamara innovációs osztálya által koordinált program célja a Pécs városában és Baranya megyében meglévő, kihasználatlan kreatív munkaerő elsődleges munkaerő-piacra segítése az önfoglalkoztatóvá válás támogatása, valamint az újonnan alakuló kreatív vállalkozások támogatása volt, ezáltal Pécs és Baranya kulturális-gazdasági életének fellendítése, hozzájárulás az „élhető város” létrehozásához, amely munkaerőt, befektetőket és turistákat vonz a térségbe.

A program sikerére való tekintettel, rövidesen újra meghirdetésre kerül Önindító 2 néven.

 

További információ
Rozs Eszter
projekt menedzser
72/507-140, E-mail: rozs@pbkik.hu