Üdvözöljük a

A vállalati felelősségvállalás hazai példaértékű gyakorlatai, 2015 | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

A vállalati felelősségvállalás hazai példaértékű gyakorlatai, 2015

Szerző: Hamar László | 2015. június 9.
Cimkék: pályázat

A Magyar Public Relations Szövetség 2007-ben hirdette meg első alkalommal a vállalati felelősségvállalás hazai példaértékű gyakorlatait bemutató CSR Best Practice pályázatot. Az azóta eltelt időben számtalan kiváló és követendő példát ismerhetett meg a hazai közönség, nemcsak a multinacionális cégek, hanem a hazai nagyvállalatok, illetve a kis- és középvállalkozások szektorából is.

1. A pályázat beadásával kapcsolatos tudnivalók:
Pályázhat minden olyan, Magyarországon működő vállalat - mérettől függetlenül - illetve közintézmény, amely (i) Magyarországon került bejegyzésre, vagy (ii) nemzetközi vállalat magyarországi leányvállalataként Magyarországon működik.

2. A pályázat első oldalán kérjük feltüntetni az alábbi adatokat:
- A pályázott kategória
- A pályázati anyag címe
- A vállalat főbb adatai (név, cégforma, székhely, fő tevékenység, levelezési cím, adószám, bankszámlaszám)
Kérjük továbbá a pályázathoz csatolt kísérőlevélben feltüntetni:
- A kontaktszemélyt és annak elérhetőségi adatai (kérjük, ne a pályázat szakmai részében szerepeljenek ezek az információk, mert a szakmai anyagot publikálni szeretnénk)

3. Jognyilatkozat:
A pályázatra nevező vállalkozás nevezésével tudomásul veszi, hogy a Magyar Public Relations Szövetség a nyertes pályaműveket közzéteszi. Nevező vállalat vállalja, hogy pályamunkáját a szövetség által szervezett díjátadó rendezvényen bemutatja.

4. Nevezési díj:
Példaértékű CSR Pályázat 2015. kategória nevezési díja: 50 000 Ft + áfa.
A nevezési díjat "CSR példaértékű pályázat" megjelölésével a Magyar PR Szövetség MagNet Bank 16200151-18522457 számú bankszámlájára kérjük átutalni (a cégek előzetes számlaigényüket jelezzék a MPRSZ titkárságának: titkarsag@mprsz.hu).
Közintézmények számára a nevezés díjmentes, közpénzek felhasználásáról lévén szó, és az nem fordítható a szervezet saját munkájának értékelésére, vagy megmérettetésére.

A részletes pályázati információ megtalálható itt.

Kiíró: Magyar Public Relations Szövetség
Közzététel időpontja: 2015. 06. 09.
Beadási határidő: 2015. 07. 31.