Üdvözöljük a

Az EU Leginnovatívabb Biotech KKV-ja - pályázat | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Az EU Leginnovatívabb Biotech KKV-ja - pályázat

Szerző: Hamar László | 2014. május 10.
Ötödik éve hirdetik meg a díjat azon KKV-k díjazására, akik a biotechnológia segítségével európai szinten igyekeznek segíteni társadalmi, technikai, környezetünkkel kapcsolatos problémáink megoldását. A fődíj 10 000 €, valamint minden döntőbe kerülő KKV kétéves tagságot nyer az EuropaBio Társaságba.

Jelentkezési határidő: 2014. július 1.

 

A döntőbe jutott KKV-knak lehetőségük nyílik pályázatuk pénzügyi szolgáltatásokkal foglalkozó és politikai irányelveket is kidolgozó bizottság előtti bemutatására 2014. október 8-án. Ezen az alkalmon fogja az Európai Bizottság bemutatni KKV-k számára kialakított új finanszírozási eszközét. Az esemény a 2014-es Európai Biotech Hét egyik rendezvénye lesz.

Az Európai Biotech Hét célja, amelyre Európa szerte több mint száz egyéb eseménnyel készülnek, hogy kellő hangsúllyal bemutassa a biotechnológia előnyeit Európa társadalmai számára a klímaváltozás, a munka és növekedés, az ipari folyamatok, az egészségügy és az élelmiszer területén egyaránt.

A jelentkezéshez szükséges jelentkezési lap és dokumentációs csomag letölthető innen, ahol – angol nyelven – bővebb információ is elérhető.

Kérdés esetén keresse a honlapon is hivatkozott kapcsolattartót:

Rosalind Travers,
r.travers@europabio.org

 

(Forrás: NIH)

Kiíró: EuropaBio
Közzététel időpontja: 2014. 05. 10.
Beadási határidő: 2014. 07. 01.