Üdvözöljük a

Az év prospektusa - 2013 | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Az év prospektusa - 2013

Szerző: Hamar László | 2013. április 17.

A díj komoly szakmai presztízst jelent az alkotóknak, melyet a neves zsűri tovább emel.

Az év prospektusa díjAz év prospektusa díjat elismert szakemberekből álló szakmai zsűri és a közönség szavazatai alapján ítélik oda. A szakmai zsűri tagjai között találjuk - többek között - Tonk Emilt a Magyar Marketing Szövetség alapítóját, Papp-Váry Árpádot, a BKF dékánját, Kathi Zsolt tervezőt és Wolf Gábor kisvállalati marketing szakértőt.

 

A legjobb tíz helyezett szöveges szakmai értékelést kap, amely a verseny honlapján (http://azevprospektusa.hu) is megjelenik: így a sikert eredményező ötletekből bárki profitálhat.
Az értékelés szempontjai között szerepet többek között a design, a vizuális és felhasználói élmény mellett, hogy mennyire támogatja a marketinget és az értékesítést.


A zsűritagok értékelik a grafikus teljesítményét is. Emellett van közönségdíj is: a pályázatokra május 10-től lehet szavazni az azevprospektusa.hu oldalon.
A részvétel feltételeivel az evprospektusa.hu internetoldalon ismerkedhetnek meg az érdeklődők, valamint ugyanott tekinthetők meg a beküldött pályázatok. A versenyre május 21-ig jelentkezhetnek hazai cégek vagy magyar leányvállalatok.

További információk:
Prech Tamás Zsolt
"Az Év Prospektusa" díj alapítója
Az Év Prospektusa pályázat honlapja: http://azevprospektusa.hu
Email: prech.t.zsolt@media-press.hu
Mobil: +36 20 941 2263