Üdvözöljük a

Élelmiszeripari középvállalatok komplex beruházásainak támogatása kombinált hiteltermékkel (GINOP 1.2.6-8.3.4-16) | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Élelmiszeripari középvállalatok komplex beruházásainak támogatása kombinált hiteltermékkel (GINOP 1.2.6-8.3.4-16)

Szerző: Hamar László | 2016. december 9.
Cimkék: pályázat

A felhívás az élelmiszeripari feldolgozó ágazatban fejleszteni kívánó középvállalkozások komplex élelmiszeripari beruházásainak megvalósítására ad lehetőséget kombinált hiteltermék keretében, pénzügyi eszközzel kombinált vissza nem térítendő támogatás formájában.

Az együttműködés keretében a Kormány vállalja, hogy:

  • a Felhívás feltételeinek megfelelő projekteket jelen Felhívás keretében 50.000.000 Ft és 750.000.000 Ft közötti vissza nem térítendő támogatásban, valamint 50.000.001 Ft és 2.000.000.000 Ft közötti kedvezményes kamatozású kölcsönben (a továbbiakban: kölcsön) részesíti a rendelkezésre álló forrás erejéig.
  • a támogatási előleggel kapcsolatos feltételeknek megfelelő támogatott projekteknek jelen Felhívás keretében a megítélt, vissza nem térítendő támogatás legfeljebb 50%-ának megfelelő, de legfeljebb 375.000.000 Ft összegű támogatási előleget biztosít.

A támogatási kérelmet benyújtó szervezetek az együttműködés keretében vállalják, hogy:

  • projektjük megvalósításával hozzájárulnak az élelmiszeripari feldolgozó ágazatban fejleszteni kívánó hazai középvállalatok komplex beruházásainak megvalósításához, a kapott vissza nem térítendő támogatáson és kölcsönön felül önerőből finanszírozzák a projektet,
  • a projekt fizikai befejezését követő két évben fenntartják nettó árbevételüket,
  • a fenntartási időszak végéig a projektet működtetik, valamint a kölcsönt a kölcsönszerződésben foglalt feltételeknek megfelelően törlesztik.

Jelen Felhívás keretében a támogatási kérelmek benyújtása 2017. február 2-től 2019. február 2-ig
lehetséges.

 

Amennyiben Ön pályázni szeretne, de nem tud eligazodni a pályázatok szövegeiben, megvan az ötlete, csak forrásra van szüksége, jelezze igényét az inno@pbkik.hu e-mail címre. A kamara ezt követően kiközvetíti Önt azokhoz a megbízható pályázatíró vállalkozásokhoz, melyek szerepelnek az adatbázisban, valamint felhívja a figyelmét az igényeinek megfelelő pályázatokra.

Kiíró: Nemzetgazdasági Minisztérium
Közzététel időpontja: 2016. 12. 07.
Beadási határidő: 2019. 02. 02.