Üdvözöljük a

Energy Globe Award vállalkozásoknak | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Energy Globe Award vállalkozásoknak

Szerző: Erdős-Pohli Krisztina | 2016. november 4.
Cimkék: pályázat

2016 őszén először Magyarország is bekapcsolódhat a nemzetközi Energy Globe Award programba, ugyanis hazánkban is elindul az Energy Globe Magyarország díj. Folyamatban lévő energiahatékonysági beruházást bonyolítanak le, vagy a közelmúltban zárult le egy fejlesztés Önöknél, amelynek segítségével fenntarthatóbbak lettek a vállalkozás mindennapjai? Pályázzon és nyerje meg a 3 millió forint értékű kategóriadíjat!

 

 

 

Az Energy Globe Award díj 1999-ben egy osztrák mérnök kezdeményezésére indult, és mára a fenntarthatóság és az energiahatékonyság egyik legrangosabb nemzetközi eseményévé vált. Immár 177 országban folyik évről évre a verseny. A vállalkozói és az önkormányzati kategória mellett a fiataloknak, és az őket megszólító civil és oktatási szervezeteknek szóló kategóriában is várják a pályaműveket december 11-ig. Ezekből kategóriánként 3-3 pályaművet választ ki a független, elismert szaktekintélyekből álló zsűri.

A verseny célja, hogy olyan hazai energia megőrzési és/vagy fenntarthatósági projekteket mutasson be a hazai közönségnek és a világnak, melyek megoldást nyújthatnak a környezeti, energetikai problémákra, valamint elősegítik a fenntarthatóságot, a környezet, és energiatudatos szemléletformálást, illetve a hatékony, megújuló energiafelhasználást.

Cég/vállalat kategóriában bármely magyarországi székhellyel rendelkező jogi személy benyújthatja pályázatát a hatékony, innovatív energiafelhasználás, a megújuló energiahasználat és a fenntarthatóság területén.

A vállalati kategória nyertese bruttó 3 millió forint vissza nem térítendő projekt- vagy kommunikációs támogatást kap.

 

A projekt regisztrációjához mindössze a pályázó szervezet adatait kell megadni, valamint egy rövid ismertetőt a benevezett projekt leírásával 2016. december 11-ig a http://www.energy-globe.hu/ oldalon.

 

 

 

Kiíró: E.ON Energy Globe Magyarország
Beadási határidő: 2016. 12. 11.