Üdvözöljük a

GINOP-2.1.3-15 – Iparjog - Meghosszabbítva! | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

GINOP-2.1.3-15 – Iparjog - Meghosszabbítva!

Szerző: Hamar László | 2015. augusztus 25.

Felhívás szellemi alkotások hazai és nemzetközi szellemitulajdon-védelmét szolgáló tevékenységek támogatása az alkotások hasznosulásának előmozdítása érdekében

A Széchenyi 2020 keretében megjelent az „Iparjog” című (GINOP-2.1.3-15 kódszámú) felhívás. A támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 1 milliárd forint. A támogatási kérelmek benyújtása 2018. szeptember 25-ig lehetséges.

Magyarország Kormányának Felhívása a mikro-, kis- és középvállalkozások, költségvetési szervek, költségvetési szervek jogi személyiséggel rendelkező intézményei, jogi személyiséggel rendelkező nonprofit gazdasági társaságok részére, magyar szellemi alkotások hazai és külföldi iparjogvédelmi oltalmának megszerzése érdekében.


A Kormány a Partnerségi Megállapodásban célul tűzte ki a kutatás, a technológiai fejlesztés és az innováció erősítését. A cél elérését a Kormány a kutatás-fejlesztési tevékenységet végző szervezetek és vállalkozások együttműködésével tervezi megvalósítani jelen Felhívásban foglalt feltételek mentén.

 

Az együttműködés keretében a Kormány vállalja, hogy:

  • A benyújtott támogatási kérelmekről 30 napon belül 2 dönt.
  • A Felhívás feltételeinek megfelelő projekteket minimum 1 millió Ft és maximum 6 millió Ft közötti vissza nem térítendő támogatásban részesíti a rendelkezésre álló forrás erejéig.

A támogatási kérelmet benyújtó szervezetek az együttműködés keretében vállalják, hogy:

  • projektjük megvalósításával hozzájárulnak a K+F+I tevékenység intenzitásának növelése cél eléréséhez a kapott támogatáson felül önerőből finanszírozzák a projektet
  • hazai és/vagy külföldi iparjogvédelmi oltalmat szereznek meg és/vagy tartanak fenn, illetve
  • szellemi vagyonértékelést és/vagy szellemi vagyon audit-jelentést készíttetnek.

A teljes pályázati kiírás megtalálható itt.

Kiíró: Magyarország Kormánya
Közzététel időpontja: 2015. 08. 25.
Beadási határidő: 2018. 09. 25.