Üdvözöljük a

Gondolkodjunk felhőben | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Gondolkodjunk felhőben

Szerző: Erdős-Pohli Krisztina | 2016. december 8.
Cimkék: pályázat

Megjelent a „Felhőalapú (IaaS, PaaS, SaaS) vállalati szolgáltatások, IKT megoldások fejlesztésének és piaci bevezetésének támogatása” című (GINOP-3.2.4- 8.2.4-16 kódszámú) felhívás.

A Széchenyi 2020 keretében megjelent felhívás vissza nem térítendő támogatás és kölcsön együttes biztosítása révén a vállalkozások számára az informatikai beruházási kiadások, illetve a teljes bekerülési és üzemeltetési költségek csökkentését lehetővé tevő, az internetalapú szolgáltatásokra, intelligens kliensek és eszközök használatára épülő üzleti cloud computing megoldások hazai piaci fejlesztését támogatja.

 

A felhívás keretében legalább 25%-os saját forrással, standard eljárással, egyablakos rendszerben igényelhető vissza nem térítendő támogatás valamint kölcsön. A vissza nem térítendő támogatás és a kölcsön egyidejű igénybevétele kötelező.

 

Az igényelhető vissza nem térítendő támogatás összege: minimum 17,5 millió Ft, maximum 175 millió Ft lehet. Az igényelhető kölcsön összege: minimum 20 millió Ft, maximum 300 millió Ft lehet.

 

A vissza nem térítendő támogatás maximális mértéke az összes elszámolható költség maximum 35%-a lehet. A vissza nem térítendő támogatás és a kölcsön összegének aránya a projekt összköltségen belül maximum 75%-a lehet. A vissza nem térítendő támogatás összegének kisebbnek kell lennie a kölcsön összegénél.

 

A támogatási kérelmek benyújtása 2017. február 8-től 2019. február 8-ig lehetséges.

 

Amennyiben Ön pályázni szeretne, de nem tud eligazodni a pályázatok szövegeiben, megvan az ötlete, csak forrásra van szüksége, jelezze igényét a inno@pbkik.hu e-mail címre. A kamara ezt követően kiközvetíti Önt azokhoz a megbízható pályázatíró vállalkozásokhoz, melyek szerepelnek az adatbázisban, valamint felhívja a figyelmét az igényeinek megfelelő pályázatokra.

Kiíró: Nemzetgazdasági Minisztérium
Közzététel időpontja: 2016. 12. 07.
Beadási határidő: 2019. 02. 08.
Kapcsolódó anyagok: