Üdvözöljük a

Innovation Hungary 2016 - Újra innovációs versenyt hirdet a Media Hungary konferenciairoda! | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Innovation Hungary 2016 - Újra innovációs versenyt hirdet a Media Hungary konferenciairoda!

Szerző: Rozs Eszter | 2016. augusztus 19.

A legjobbak las vegas-i bemutatkozási lehetőséget, amerikai szakértői segítséget, médiamegjelenést és készpénzt is nyerhetnek, összesen egymillió forint feletti értékben!
A Media Hungary konferenciairoda – a tavalyi sikeres forduló után – idén újra meghirdeti a siófoki Internet Hungary konferencia innovációs és startupversenyét Innovation Hungary 2016 címmel, ahol 2016 leginnovatívabb kkv-, illetve startup projektjeit díjazzák majd.

Magyarország legnagyobb, mintegy 2000 főt megmozgató, internetről, új technológiákról szóló konferenciáján kínálunk részvételi és bemutatkozási lehetőséget annak a 8 magyar alapítású startupnak vagy innovatív kkv-nek, akiket a jelentkezők közül egy neves és tapasztalt, nemzetközi és hazai iparági szakértőkből álló zsűri választ majd ki.
Az Innovation Hungary 2016 versenyén elsősorban azokat a hazai feltörekvő cégeket, projekteket szeretnénk bemutatni, amelyek nemzetközi szinten is üzleti lehetőséget rejtenek, illetve olyan újdonságot kínálnak, amely a konferencia széles résztvevői köre számára szakmai megoldásként is izgalmasak lehetnek.

A zsűri szeptember 8-án éjfélig a palyazat@innovationhungary.hu címre várja a nevezéseket. A tárgymezőbe kérjük beírni: Innovation Hungary pályázat!

További információ és forrás

Kiíró: Media Hungary konferenciairoda
Közzététel időpontja: 2016. 08. 16.
Beadási határidő: 2016. 09. 08. 23:59