Üdvözöljük a

Innovatív startup vállalkozásfejlesztési pályázat | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Innovatív startup vállalkozásfejlesztési pályázat

Szerző: Erdős-Pohli Krisztina | 2014. március 17.

Az aktív időskor szemléletre épülő vállalkozói ötlettel rendelkezik? Jelentkezzen!

A pályázat célja, fiatal kutatók, vállalkozni szándékozók üzleti koncepciójának elindításához /megvalósításához szakmai/tanácsadói támogatásnyújtása annak érdekében, hogy a kifejlesztendő innovatív termék/szolgáltatás segítse a dél-kelet európai régiókban élő szép korúak önálló és aktív minőségi életvitelét.

 

A pályázat 75 000 Euró összdíjazású, ahol a nyertesek max. 7500 € vissza nem térítendő támogatást kapnak saját Active Ageinghez kapcsolódó innovatív elképzeléseik gyakorlati megvalósítására.

A támogatás 3 hónapra (2014. június –szeptember időszakban) szól és a pályázatban meghatározott üzleti célok elérésére használható fel a SEE_INNOVA szakértők által nyújtott szaktanácsadás igénybevételével.

 

Mikor érdemes részt venni a programban?

 

Sikeres vállalkozásához a jó ötlet még nem minden, ezért a programunk az ötlet megszületését és szakmai kidolgozását is támogatni kívánja a piacképes, önfenntartó vállalkozás létrejöttéig, így szélesítve az elérhető önálló életet segítőtermékek és szolgáltatások körét.

 

Kik pályázhatnak?

Magyarországon állandó lakhellyel rendelkező innovatív fiatal kutatók, vagy vállalkozni szándékozó fiatalok, egyetemi hallgatók az alábbiak szerint:

  • magán személyek (max. 35 éves életkor)
  • egyéni vállalkozók (max 35 éves életkor) .

További információ: Ötletpályázat fiataloknak

Kiíró: INNOSKART Nonprofit Kft.,
Közzététel időpontja: 2014. 02. 07.
Beadási határidő: 2014. 04. 30.