Üdvözöljük a

Magyar Formatervezési Díj és Design Management Díj felhívás | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Magyar Formatervezési Díj és Design Management Díj felhívás

Szerző: Rozs Eszter | 2018. március 21.

Szakmai partnerünk a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatának testületének, a Magyar Formatervezési Tanács kezelésében álló, 2018. évi aktuális pályázati felhívásokat ajánljuk a vállalkozások figyelmébe.

A Magyar Formatervezési Tanács érdek- és véleményegyeztetésre szolgáló tanácsadó testület, célja a magyar nemzetgazdaság versenyképességének a formatervezés eszközeivel történő erősítése, a hazai formatervezési kultúra fejlesztése.

A Magyar Formatervezési Díj pályázatot, mint a legrangosabb hazai design elismerést, immár 39. alkalommal hirdeti meg a nemzetgazdasági miniszter – a Magyar Formatervezési Tanács közreműködésével. A pályázatot termék-, vizuális kommunikáció-, terv- és diákmunka-kategóriában lehet benyújtani, az elmúlt három évben létrehozott nemzetközi színvonalú magyar innovációk, új termék, szolgáltatások, alkotások megmérettetésén melyen egyaránt várjuk gyártók, tervezők, megrendelők jelentkezését.

A Magyar Formatervezési Tanács 2009-ben alapította a Design Management Díjat, a designtudatos vállalatirányítás elismerésére. A díj célja, hogy bemutassa, a designtudatos szemlélet, a design alkalmazása és a vállalatmenedzsmentbe való integrációja hogyan járul hozzá egy szervezet küldetésének megvalósításához, növelve hatékonyságát, versenyképességét, és elismerje ennek kiváló példáit. Az elmúlt évek díjazottja volt többek között az 1861 Kesztyűmanufaktúra Pécs, a Rózsavölgyi Csokoládé, a SOLINFO Lighting&Home, a Hello Wood, a Cserpes Sajtműhely, valamint a TUNGSRAM-Schréder.

 

A Magyar Formatervezési Díj pályázat benyújtásának határideje: 2018. május 4.

A Design Management Díj jelölésének határideje: 2018. április 9.

A pályázatok eredménye kora ősszel, kiállítás keretében, az idén tizenöt éves jubileumát ünneplő Design Hét Budapest rendezvénysorozat kiemelt eseményeként kerül bemutatásra. A díjazottak és kiállítók széles körű médiaszereplési lehetőséget kapnak.

Kiíró: Magyar Formatervezési Tanács, 1054 Budapest, Akadémia u. 21.
Közzététel időpontja: 2018. 03. 20.
Beadási határidő: 2018. 05. 04.
Csatolt állományok:
Kapcsolódó anyagok: