Üdvözöljük a

Megjelent a Tudás-Park felhívás | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Megjelent a Tudás-Park felhívás

Szerző: Hamar László | 2014. december 12.

A Széchenyi 2020 keretében megjelent a TÁMOP 4.2.1C-14/1/Konv kódszámú „Tudás-Park - A növekedési zónák tudástranszfer tevékenységének támogatása a felsőoktatási intézmények bevonásával” című pályázati felhívás.

 A pályázat célja az innováció területén az állami-önkormányzati, a felsőoktatási-kutatási intézmények és a vállalatok együttműködésén alapuló hármas egység (triple helix) modell elterjesztése, illetve annak kiterjesztése a civil szereplők bevonásával a négyes egység (quadruple helix) modellre.

 

Az adott térségben jelenlévő felsőoktatási és helyi önkormányzati kapacitásokra épülő együttműködések, non-profit tudás- és technológiatranszfert elősegítő szervezetek kialakítása, átalakítása és fejlesztése, amelyek multiplikátor hatást gyakorolhatnak a régió gazdasági versenyképességének erősítésében és K+F+I tevékenységének hasznosításában. A pályázat keretében megvalósuló fejlesztések összhangban állnak a 2014-2020-as programozási időszak tervezési alapjait jelentő kidolgozás alatt lévő Intelligens Szakosodási Stratégiával (S3).

A rendelkezésre álló keretösszeg 5 milliárd forint.
A pályázatok benyújtása 2014. december 11-től 2015. január 12-ig lehetséges.

 

Sablon és kitöltési útmutató

TÁMOP 4.2.1C-14/1/Konv - Tudás-Park - A növekedési zónák tudástranszfer tevékenységének támogatása a felsőoktatási intézmények bevonásával

 

 

 

Kiíró: Magyarország Kormánya
Közzététel időpontja: 2014. 12. 12.
Beadási határidő: 2015. 01. 12.