Üdvözöljük a

Munkahelyi képzések támogatása mikro-, kis- és középvállalatok munkavállalói számára (GINOP-6.1.6-17 ) | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Munkahelyi képzések támogatása mikro-, kis- és középvállalatok munkavállalói számára (GINOP-6.1.6-17 )

Szerző: Hamar László | 2017. május 17.

A pályázat keretösszege 19,04 milliárd forint, ebből - a beérkező támogatási igények mértékétől függően - várhatóan 380-6346 KKV részesülhet támogatásban. A nyertes cégek 3 és 50 millió forintos uniós támogatást kaphatnak.

Támogatható tevékenységek:

  • képzések lebonyolítása;
  • képzéshez kapcsolódóan előzetes tudásmérés, elégedettségmérés;
  • képzések szervezéséhez, lebonyolításához szükséges szakmai megvalósító(k) alkalmazása, biztosítása;
  • kötelező nyilvánosság biztosítása;
  • közbeszerzéssel és képzések előkészítésével kapcsolatos tevékenységek, melyek szintén nem támogathatóak önállóan;
  • projektmenedzser és adminisztrációs munkatárs alkalmazása, mely választható, de önállóan nem támogatható tevékenység.

A képzéseken kizárólag a KKV saját munkavállalói vehetnek részt, a középvállalkozás esetében a képzésben résztvevők min. 5%, de legalább 2 főnek hátrányos helyzetűnek kell lennie. A hátrányos helyzet jelenthet kor, végzettség, vagy nemzetiségi hovatartozás alapján fennálló hátrányt, emellett ide sorolható a GYES-GYED-ről visszatérő szülő is.

A képzés sikeres elvégzése minden esetben tanúsítvány vagy bizonyítvány megszerzését kell, hogy eredményezze. A vállalatnak vállalnia kell, hogy a képzésben résztvevők 80%-a tanúsítványt vagy bizonyítványt szerez és külön elvárás, hogy a hátrányos helyzetű munkavállalók 80%-a is sikeresen végezze el a képzést.

 

A pályázat beadható 2017.06.30. - 2017.10.30 között.

 

A teljes pályázati dokumentáció letölthető itt.

 

Amennyiben Ön pályázni szeretne, de nem tud eligazodni a pályázatok szövegeiben, megvan az ötlete, csak forrásra van szüksége, jelezze töltse ki lenti adatlapunkat és küldje be az ott megadott címre. A kamara ezt követően kiközvetíti Önt azokhoz a megbízható pályázatíró vállalkozásokhoz, melyek szerepelnek az adatbázisban, valamint felhívja a figyelmét az igényeinek megfelelő pályázatokra.

Kiíró: Nemzetgazdasági Minisztérium
Közzététel időpontja: 2017. 03. 29.
Beadási határidő: 2017. 10. 30.
Kapcsolódó anyagok: