Üdvözöljük a

MVM EDISON Light UP! 2017 | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

MVM EDISON Light UP! 2017

Szerző: Pazaurek Szabina | 2017. november 27.

Minden baranyai KKV, vállalkozó és akár egyetemi hallgató jelentkezését is várják az energiatudatosság és kreatív innováció jegyében meghirdetett pályázat és startup versenyre.

A Magyar Villamos Művek Zrt. által meghirdetett MVM Edison LightUp! innovációs pályázat és startup verseny keretében olyan energetikai, energiatudatossági, kreatív innovációk tervek felkutatása és felkarolása a cél, amelyek jelentős társadalmi és gazdasági hatás kiváltására képesek. A pályázat inkubációs program keretein belül nyújt segítséget a projektek megvalósításhoz.

 

A pályázaton az Európai Unió tagállamában lakóhellyel rendelkező főiskolai/egyetemi hallgatók, magánszemélyek, valamint az Európai Unió bármelyik tagállamában bejegyzett kis-és középvállalkozások valamint egyéni vállalkozók is részt vehetnek. Főiskolai/egyetemi hallgatók, valamint magánszemélyek esetében a pályázóknak lehetőségük van csoportos pályázat benyújtására.

 

A versenynek 3 fordulója van, melynek végére kiválasztott 4 pályázat kap lehetőséget arra, hogy az MVM Csoport tagja, a Smart Future Lab Zrt. képviselői előtt prezentáljon. A prezentáció alapján ezen projektek maximum 50 millió forint összegű magvető befektetésre és a Smart Future Lab Zrt. inkubációs/akcelerációs szolgáltatásainak igénybevételére kaphatnak lehetőséget.


A szervezők olyan pályaműveket várnak, melyek innovatív energetikai megoldásokat mutatnak be az alábbi témakörökhöz kapcsolódóan:

  • Clean energy – Tiszta energia
  • Energy efficiency – Energiahatékonyság
  • IoT – Dolgok Internete
  • Big Data és mesterséges intelligencia

Feltételek:

  • pályázóként maximum 3 pályamű adható be
  • pályázó csak saját vállalkozási/szolgáltatási/termékgyártási tervvel pályázhat.

Határidő

 

A pályázatok beküldése  2017. december 22. napján 23:59 óráig lehetséges.
A határidőn túl leadott pályázatok a versenyben nem vesznek részt.


További információk és a jelentkezés részletei megtalálhatók a pályázati oldalon:
http://mvmedison.hu

Kiíró: Magyar Villamos Művek Zrt.
Közzététel időpontja: 2017. 10. 06.
Beadási határidő: 2017. 12. 22. 23:59
Kapcsolódó anyagok: