Üdvözöljük a

National Instruments Hungary Innovációs Program | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

National Instruments Hungary Innovációs Program

Szerző: Hamar László | 2016. február 25.

altA National Instruments Hungary Innovációs Program abból a célból jött létre, hogy támogatást nyújtson azon innovatív vállalkozások számára, amelyek a termékfejlesztési és tesztelési projektjeikben a National Instruments (NI) hardver es szoftver eszközeit szeretnék alkalmazni.

A pályázat benyújtására jogosultak köre
A Program mikro-/kis- vagy most induló start-up vállalkozások számára ideális. A Program olyan magyarországi székhellyel rendelkező, magántulajdonban lévő vállalkozások számára érhető el, amelyek éves nettó árbevétele nem éri el a 100 M Ft-ot. A Program továbbá egyetemi kutatók és hallgatók részére is elérhető.

 

A támogatás igénybevételének helye
Magyarország egyik legmodernebb tudományos parkja - a Science Park - Debrecenben, az NI Hungary Kft. székhelyén található. Az NI Hungary Kft. épülete helyet ad egy kutatás-fejlesztést (K+F) szolgáló eszközökkel jól felszerelt Nyitott Laboratóriumnak (Open Laboratory), amely a nemzeti prioritásokban meghatározott kutatási iránynak, illetve technológiai eszköztárnak is megfelel. A Program más elemei az NI Hungary Kft. székhelyén kívül is elérhetőek lehetnek a benyújtott pályázatra és a kiírók döntésére figyelemmel.

Elnyerhető támogatás - amit a program nyújt
A pályázati kiírás keretében NEM pénzügyi támogatás nyerhető, hanem a labor infrastruktúrájának megnyitásával a pályázatot elnyerő hozzáférhet egy olyan eszközparkhoz, amin új technológiát-, terméket-, és szolgáltatást fejleszthet ki. Segíti a korszerűbb eszközökkel nem, vagy csak hiányosan felszerelt vállalkozások innovációs tevékenységét is. A pályázó ezen túlmenően az alábbiakban felsorolt, a Programhoz kapcsolódó előnyökhöz is hozzáférhet a benyújtott pályázatra és a kiírók döntésére figyelemmel.

Termék és szolgáltatási előnyök
- NI Nyitott Labor használata, a termék prototípusának fejlesztéséhez és teszteléséhez szükséges NI eszközökhöz való hozzáférés biztosítása
- 1 évre szóló fejlesztői szoftver licensz 97%-os kedvezménnyel
- Kedvezmény NI hardverre
- OEM árak termékbe való beépítés esetén
- Ingyenes oktatás a fejlesztői szoftver es hardver eszközökhöz
- Ingyenes vizsgalehetőség
- Alkalmazás-technikai mérnökök prémium technikai támogatása
- Ingyenes forráskód ellenőrzés, architektúra felülvizsgálat

Marketing előnyök
- Online marketing (esettanulmány írása es publikálása online)
- NI eseményeken való priorizált megjelenés előadóként/kiállítóként
- Egyéb marketing aktivitásokon való együttműködés

További előnyök
- Hozzáférés az NI Alliance Partner hálózatához
- Hozzáférés az NI tanácsadó partnerének díjmentes es térítéses szolgáltatásaihoz

A pályázat benyújtásának módja és ideje
A pályázat benyújtására folyamatosan van lehetőség. A Programba való jelentkezéshez a hungary.ni.com/innovation oldalon található jelentkezési lapot kitöltve juttassa vissza az innovation.hungary@ni.com címre, felmerülő kérdéseivel pedig keresse Barabás Botondot, az Innovációs Program vezetőjét a botond.barabas@ni.com e-mail címen.

Kiválasztási folyamat
A jelentkezési lap elbírálása alapján sikeres jelentkezőket a National Instruments meghívja egy személyes találkozóra a cég budapesti irodájába, ahol egy prezentáció keretében hallgatja meg az üzleti tervet, eddigi eredményeket, az NI technológia illesztési módját, és az egyéb speciális releváns tényezőket, majd ez alapján bírálja el, hogy a jelentkező jogosulttá válik-e a Programban való részvételre a Nyitott Laboratórium és az egyéb előnyök igénybe vételére. A National Instruments a Programban való részvételt, a Nyitott Laboratórium használatát - az általa meghatározott feltételekkel - szerződés megkötéséhez kötheti.

 

FIGYELEM! A jelen kiírás nem minősül nyilvános ajánlattételnek, az NI Hungary Kft. és a National Instruments Hungary Kft. fenntartja a jogot, hogy a jelen kiírást bármikor visszavonja, módosítsa vagy felfüggessze. A pályázók a jelentkezést saját költségükre és kockázatukra nyújthatják be. A benyújtott jelentkezéseket, azok alkalmasságát és támogathatóságát a National Instruments saját belátása szerint bírálja el. Az NI Hungary Kft. és a National Instruments Hungary Kft. a jelen kiírással és a Programmal összefüggésben mindennemű igényérvényesítést kizár.

 

http://hungary.ni.com

Kiíró: NI Hungary kft.
Közzététel időpontja: 2016. 02. 25.
Beadási határidő: 2017. 03. 25.